Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Do jednoho rohu nádoby vsypeme sůl, do protějšího cukr. Doprostřed mouky uděláme důlek, do kterého nasypeme droždí. Zapneme program SANDWICH (pekárna Eta, Vega apod.) a upečeme. Po upečení vyklopíme z nádoby a necháme na mřížce zabalené v utěrce vychladnout.
Je fantastický, pečený v pekárně ETA DUPLICA Vital na program TOUSTOVÝ. Doporučuji :-)
Irena Karlíková
|20. 5. 2010 14:47
Opravdu moc dobrý. Všem moc chutnal. Děkuji za recept.
Ondra Mata
|20. 3. 2010 17:44
Tak podle mojí lžičky je pytlík-4 lžičky. Chleba jsem včera dělal a je opravdu dobrý.Součástí pekárny je malá a velká odměrka, ale malá je asii 1,5lžičky.... o co by bylo jednoduší to prostě napsat v gramech.
Amy -
|19. 3. 2010 19:35
je to asi 1/3 sáčku s ptáčky, který má 11 g; lžička je součástí balení domácí pekárny; jestli nepečete v pekárně, zkuste cuketka.cz, je tem výborný návod na chleba, nejlepší, jaký jsem kdy dělala
Ondra Mata
|19. 3. 2010 18:40
Kolik je lžička? Pokaždé když je v receptu lžička kvasnic nikdy to není dobré ( propadne se mi to) Proč nemůžete recepty psát přesně? Všechno je v gramech jenom kvasnice v lžičkách:-(
Pavla Janálová
|1. 10. 2009 18:49
Děkuji, mrknu na to
Amy -
|23. 9. 2009 21:07
Zkuste: http://www.cuketka.cz/?p=788 je to výborný recept na pečení chleba bez práce a bez pekárny. No není to přímo odpověď, ale alternativa určitě. Dobrý večer!