• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bílý toastový chléb
Napište svůj komentář k receptu

Bílý toastový chléb

autor: Danuše Bednářová
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bílý toastový chléb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 320
      ml mléko
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 30
      g solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička droždí
    • 40
      g hera

Postup přípravy receptu

1
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Do jednoho rohu nádoby vsypeme sůl, do protějšího cukr. Doprostřed mouky uděláme důlek, do kterého nasypeme droždí. Zapneme program SANDWICH (pekárna Eta, Vega apod.) a upečeme. Po upečení vyklopíme z nádoby a necháme na mřížce zabalené v utěrce vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jemný toastový chléb s kurkumou

Jemný toastový chléb s kurkumou

Bílý chléb dokonalý

Bílý chléb dokonalý

Bílý superrychlý česnekový chléb

Bílý superrychlý česnekový chléb

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ajag
    ajag | 20. 2. 2016 08:13

    Pro ty, co bojují se sušeným versus čerstvým droždím. 1 lžička sušeného je cca 11 g čerstvého :-)

  • ajag
    ajag | 7. 2. 2016 08:58

    Je fantastický, pečený v pekárně ETA DUPLICA Vital na program TOUSTOVÝ. Doporučuji :-)

  • Irena Karlíková | 20. 5. 2010 14:47

    Opravdu moc dobrý. Všem moc chutnal. Děkuji za recept.

  • Ondra Mata | 20. 3. 2010 17:44

    Tak podle mojí lžičky je pytlík-4 lžičky. Chleba jsem včera dělal a je opravdu dobrý.Součástí pekárny je malá a velká odměrka, ale malá je asii 1,5lžičky.... o co by bylo jednoduší to prostě napsat v gramech.

  • Amy - | 19. 3. 2010 19:35

    je to asi 1/3 sáčku s ptáčky, který má 11 g; lžička je součástí balení domácí pekárny; jestli nepečete v pekárně, zkuste cuketka.cz, je tem výborný návod na chleba, nejlepší, jaký jsem kdy dělala

  • Ondra Mata | 19. 3. 2010 18:40

    Kolik je lžička? Pokaždé když je v receptu lžička kvasnic nikdy to není dobré ( propadne se mi to) Proč nemůžete recepty psát přesně? Všechno je v gramech jenom kvasnice v lžičkách:-(

  • Pavla Janálová | 1. 10. 2009 18:49

    Děkuji, mrknu na to :)

  • Amy - | 23. 9. 2009 21:07

    Zkuste: http://www.cuketka.cz/?p=788 je to výborný recept na pečení chleba bez práce a bez pekárny. No není to přímo odpověď, ale alternativa určitě. Dobrý večer!

  • Pavla Janálová | 23. 9. 2009 11:14

    Půjde tento chléb udělat i bez pekárny?

  • Radka Zimová | 7. 5. 2008 18:49

    Výborný chlebík, chutná jako klasická česká veka.

  • Jiřík | 10. 6. 2007 12:27

    Zajímavé skusím to.

  • Jiřík | 10. 6. 2007 12:26

    Blbý

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hera Mléko Polohrubá mouka Solamyl (bramborový škrob) Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Guacamole

Guacamole

Bramborové šišky s mákem

Bramborové šišky s mákem

Muffinky borůvkové

Muffinky borůvkové

Číňan na houbách

Číňan na houbách

Vepřové kari

Vepřové kari

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Jahodovo-banánové muffiny

Jahodovo-banánové muffiny

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Domácí kečup
Domácí kečup
28
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
27
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
26
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Kuřecí prsa s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Bílý smetanovo-tvarohový dort
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Bílý superrychlý česnekový chléb
Bílý superrychlý česnekový chléb
Bílý šťovíkový boršč
Bílý šťovíkový boršč
Bio lečo aneb jak zabít partnera :)
Bio lečo aneb jak zabít partnera :)
Bircher müsli s pečeným ovocem
Bircher müsli s pečeným ovocem
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
  • Recepty.cz
  • Bílý toastový chléb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact