Bílků mám teď nadbytek a tak jsem ho zkusila. Je výborný, jen jsem ho zasypala místo mandlemi ořechy.
Je dobrý a jednoduchý, děkuji za inspiraci.
Chutnal nám, ale bylo to šílené přeslazené, příště dám tak poloviční množství cukru.
Pečeme zvolna to je co? na 160 stupňů? Nebo klasicky na 180?
Hřbet je podobný biskupskému chlebíčku, ten já dělám málokdy, protože manžel nemá rád kandované ovoce. Tahle varianta vyhovuje, ikdyž největší kus snědla naše dcera. Děkuji za recept.
na likvidaci bilku je to jedinecny navod a chutna velice dobre, muzu doporucit
Chutově naprosto fantastická bábovka, akorát moc nevyběhla, tak třeba příště to bude lepší. Dávám za 1 .-))))
Žloutky mi zbyly z mazanců, tak jsem vyzkoušela tento hřbet. Velká chvála :-) , recept ukládám.
Výborný!Dala jsem těsto do bábovkové formy a hotové jen pocukrovala. :-))