Já jsem pekla mazance, do těch žloutky a z bílků, které mně zbyly, upeču tohoto berana. tak můžete udělat obrácený postup než já.
Dělala jsem do srnčího hřbetu a jen se po něm zaprášilo. Opravdu výborné těsto!
Výborné těsto. Pekla jsem i jako Biskupský chlebíček, politý čokoládou, byla to mňamka.
Ten vypadá krásně.
Může být forma vyspaná i hrubou moukou? děkuji
Na kolik stupňů se peče a jak dlouho - je to do dvoudílné formy?
Je výborný a ze zbylých žloutků dělám žloutkové penízky, recept je také na těchto stránkách. Plněné šlehačkou jsou výborné jako rakvičky
Ze žloutků můžete udělat třeba vaječný koňak
Ráda bych ho udělala, ale neporadil by mi někdo, co s tě mi žloutky? Děkuji předem
Dělám z něj bábovku a loni i beránka, budu dělat určitě znovu byl moc dobrý!
je vinikajcí
Loni jsem ho dělala, byl krásný a hodně dobrý
Je to moc těžký
Doporučuji, z tohohle těsta ho dělám a je dlouho vláčný. Je dobrý politý jakoukoliv polevou, vydrží déle