• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bílkové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Bílkové řezy

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bílkové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 7
      ks bílek
    • 150
      g cukr
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 50
      g rozinky
    • 50
      g čokoláda
    • 50
      g kokos
    • 50
      g nasekané ořechy vlašské
    • 80
      g máslo rozpuštěné
  • Náplň
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 120
      g tvaroh
    • 3
      lžíce kokos
    • 3
      lžíce med
    • 2
      ks jablka
    • 30
      g mleté vlašské ořechy
    • 50
      g rozinky

Postup přípravy receptu

1
Bílky šleháme do tuha a postupně přidáváme cukr. Potom lehce vmícháme mouku, rozinky, nastrouhanou čokoládu, kokos, ořechy a prochladlé rozpuštěné máslo.
2
Nalijeme na vymazaný plech s vyšším okrajem a pečeme asi 20 min. na 175 °C.
3
Po vychladnutí překrojíme v půlce a naplníme.
4
Náplň: šlehačku ušleháme a přidáme zbylé přísady. Natřeme i horní vrstvu a pocákáme rozpuštěnou čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Svěží bílkové kokosové řezy s krémem

Svěží bílkové kokosové řezy s krémem

Bílkové suchárky

Bílkové suchárky

Bílkové kostky

Bílkové kostky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina S. | 20. 2. 2007 10:56

    Jsou výborné. Z koblih mi zbyly bílky, tak jsem je použila, je to moc dobré, lepší než laskonky apod., navíc nejsou řezy ani moc sladké, což nám vyhovuje. Za jedna.

  • Majka | 19. 9. 2006 14:41

    Po vánocích mi zbyly bílky a různé zbytky kandova ného ovoce, ořechů, kokosu. Udělala jsem podobnou buchtu přidala do těsta nastouhaná jablka. Neplnila jsem ji, nic jsem nevážila, jen jsem ji nahoře po upečení pocákala zbytkem čokolády. Je to od té doby naše nejoblíbenější buchta. Jen když se dá více jablek, tak pect na papíře, ráda se přilepí.Tak se nebojte všehochuti.

  • Zdena z JM | 5. 9. 2006 11:44

    No nevím,přijde mi to taková všehochuť.Ale možná to může být dobré.

  • Jana z VM | 5. 9. 2006 10:22

    Nó, to musí být fakt dobrý. Ukládám si a příležitostně vyzkouším. Ta náplň musí psát......

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda Cukr Jablka Kokos Máslo Med Mleté vlašské ořechy Nasekané ořechy Polohrubá mouka Rozinky Šlehačka Tvaroh
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lístkoví šneci se sýrem

Lístkoví šneci se sýrem

Těstoviny se žampiony

Těstoviny se žampiony

Tvarohový mřížkový koláč

Tvarohový mřížkový koláč

Tuňáková pomazánka II.

Tuňáková pomazánka II.

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Gyros s tzatziky

Gyros s tzatziky

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Salát z červeného zelí IV.

Salát z červeného zelí IV.

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

14
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
13
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
12
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
12
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
12
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 16. 10. 2025: Kdo pocítí napětí ve vztazích a koho čekají velké změny?

Denní horoskop na čtvrtek 16. 10. 2025: Kdo pocítí napětí ve vztazích a koho čekají velké změny?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Bílkové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact