RADA: Jak upéct měkké perníčky?
RADA: Vánoční recepty z perníku
Perníčky III.
Perníčky V.
Perníčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Do této polevy ještě přidávám 1/2 kávové lžičky škorbu, lépe pak zasychá.
Šlehá se jen tak za studena.Dám to šlehat a dělám si něco jiného,protože to trvá poměrně dlouho .
Šleháme nad parou, nebo jen tak zastudena? Děkuji
Bramborové pusinky (1922)
Nakládaný balkánský sýr III.
Olejová bábovka VII.
Arašídové sušenky
Izraelský hummus
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Věnečky podle Valiky
Kynuté makové buchty
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem