RADA: Jak upéct měkké perníčky?
RADA: Vánoční recepty z perníku
Perníčky III.
Perníčky V.
Perníčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Do této polevy ještě přidávám 1/2 kávové lžičky škorbu, lépe pak zasychá.
Šlehá se jen tak za studena.Dám to šlehat a dělám si něco jiného,protože to trvá poměrně dlouho .
Šleháme nad parou, nebo jen tak zastudena? Děkuji
Pikantní vepřová játra
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Špagety s brokolicí
Bramborová polévka s houbami a…
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Ovocné želé s mascarpone
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Smoothie z červené řepy
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.