Listový závin pro gurmány
Dušené bílé zelí
Salát z batátů, bílé ředkve a polníčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rebarborový džem s ananasem
Sumec dle baštýře Jardy
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Slaná roláda jako dort
Segedínský guláš III.
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Květákové placky (DUKAN)
Kuřecí maso na gril i do trouby
Smažený řapíkatý celer
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí