Listový závin pro gurmány
Dušené bílé zelí
Salát z batátů, bílé ředkve a polníčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí perkelt
Gnocchi s tuňákem
Tvarohové brambory - zapečené
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Jarní bramborový salát
Květákový salát (nejen) s vejci
Malinové / ostružinové knedlíky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem