Listový závin pro gurmány
Dušené bílé zelí
Salát z batátů, bílé ředkve a polníčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Valašská kyselica
Houbová čalamáda
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Husí játra jako předkrm
Špenátové brambory - příloha
Candát a batátové pyré
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Kokosové řezy s citronem
Houbová pohanka - pohankový kuba
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…