Tabulku čokolády rozlámeme na kousky a dáme do žáruvzdorné misky. Tu umístíme do hrnce s horkou vodou (dejme pozor, aby voda netekla do misky) a necháme čokoládu rozpustit. Kousky jahod očistíme a ponoříme do polovic do čokolády a klademe na plech nebo kuchyňskou fólii, kde necháme vystydnout. Rychlý a jednoduchý dvojbarevný dezert, vynikající k šampaňskému.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
xXx bla bli
|11. 6. 2007 11:37
vážnš skvšle
Michaela Atherton
|12. 5. 2006 12:16
To vite... zahradu bohuzel nemame, deti jeste take ne, tak je casu spousta. Mam ale pocit, ze pristi rok na tom zacnu pracovat, tak cekejte ze misto piplani se s malinami budu behat kolem mimina a menit pliny!:o]
Jaroslava Oumarová
|12. 5. 2006 12:08
Michaelo, nezbývá mi, než Vám závidět. Teď na jaře bych se taky chtěla aspoň chvilku nudit.
Michaela Atherton
|12. 5. 2006 11:56
Tak jsem se nudila a vyzkousela jsem maliny. Pracnejsi jelikoz jsou mensi, ale chutove take vyborne.
Tereza Jarčušková
|10. 5. 2006 09:53
Airan, keď deťom tak jahôdky chutia, dovolím si vám doporučiť Jahodový závin, ktorý som tu pred časom pridala. Je veľmi chutný : )))
Airan
|9. 5. 2006 21:20
Tak sampanske nebylo (teda bylo ale ne pro dospele) a detem jahody moooooc chutnaly. I s bilou cokoladou aj s tmavou s kokosem. Laskave nam ponechali cele dve jahudky na ochutnani:-))
Airan
|5. 5. 2006 19:05
I ja bych si dala oboje. A to sampanske k tomu:-)
Michaela Atherton
|5. 5. 2006 15:07
Prima napad... priste udelam oboje, at si maji hosti z ceho vybirat.
Tereza Jarčušková
|5. 5. 2006 12:11
Robím jahôdky podobne, len ich namáčam do tmavej čokolády do polovice ako Vy a ihneď strčím do kokosu. Doporučujem všetkým, je to krásne dekoratívne a to šampanské k tomu úžasný doplnok.