Moc doooooooooobre :-))
Bylo to naprosto výborné, příprava je jednoduchá a i babička si skvěle pochutnala :)
Bylo to naprosto výborné, příprava je jednoduchá a i babička si skvěle pochutnala :)
to je pravda, fotka je asi odjinud a stálo by za námahu, dát jako výchozí fotku číslo dvě, která je reálná
Mám uvařeno a je to výborné <3 , jen to vůbec nepřipomíná jídlo z fotky u receptu :-! .
Udělala jsem pár změn :místo smetany jsem dala mléko, aby to nebylo tak tučné, zahušťovala jsem pouze moukou a neměla jsem worchestr ani koření na kuře, tak jsem dala 2 druhy sojovky, sladkou a "slanou"+černý pepř. Cibulku dávám červenou. Výsledek byl bájo! Dokonce i pro můj vybíravý jazýček :-P Podávala jsem k tomu květákové placičky dle tohoto receptu: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=u-rLrMGBUv4&NR=1 Kdybyste je ale chtěli dělat, tak si té strouhanky připravte hodně, strašně se to rozpadá je to o nervy to smažit (nakonec jsem delala úplně maličké, ale i tak se to rozpadalo), ale chuťově jsou fajn ;-)
Chutnala skvěle a byla na pohled stejná jako má Luna :-)) <:-) .
Báječné jídlo. Připojím ještě svoji fotografii, zde vložená fotka je sice moc krásná, ale takhle to jídlo opravdu nevypadá (na fotce je v omáčce špenát a sýr... ale nějak nám zmizely žampiony a kuřecí maso :-\ )
Úplně obyčejnou. Tzn. tu která není ani na šlehání, ani na vaření, ani zakysaná. Na kelímku je prostě jen "smetana".
dneska jsem vyzkoušela a bylo to opravdu výborné a také velice rychlé <3
Přidala jsem trochu čerstvého špenátu, trochu česneku a slepičí vývar zaměnila za kuřecí vývar v mističkách / momentálně novinka na trhu a doporučuji, je výborný/. S gnocchi to bylo velmi dobré. ;-)
myslíte že bych místo žampionu mohla dát zmražené houby (lesní směs :) )? děkuji za odpověď
Supr recept, dnes jsem ho vyzkoušel a ještě teď se oblizuju. S křupavými hranolky výborné. <:-)
Nedá mi abych nezareagoval na pana Zdeňka. Pane Zdeňku, takovéhle lidi jako jste vy z duše nenávidím. Za prvé se tu nepíše nic o zdravém vaření a pokud to má někdo rád z kupovaného vývaru a nechce vařit o hodinu déle, aby si udělal vývar svůj může si udělat vývar jaký chce. Za druhé kdo vařit umí, tak může samozřejmě některé ingredience obměnit či přidat nebo vynechat. Pokud je někdo začátečník, je nejlepší začít jednodušejc a potom věci zdokonalovat. Za třetí si samozřejmě můžete napsat svůj názor jak by to bylo lepší, ale psát, že je to skandální je opravdu skandální. Jestli si to někdy přečtete a sahnete si dosvědomí, zjistíte, že když jste s vařením začínal, asi jste hned nedělal na všechny věci domácí vývary. A pokud jste kuchař a naučil jste se vařit správně a to až ve škole, nemáte právo poučovat samouky.
No tak mě tenhle recept moc zaujal, vyzkouším dnes k obědu :-) pak písnu jaké to bylo, ale určuítě to bude mňamka :-)
Vážená paní Moniko,Vy neumíte udělat domácí vývar,že dáváte bujon,to samé jíška... je to skandální.. Zdeněk.
Dnes jsem tohle vařila k obědu a bylo to naprosto úžasné...
Mončo, musím pochválit recept je mňamózní a jen jsem ho vylepšila sterilozovaným hráškem, sušenými houbami a pórkem... a nic nezbylo. Děkuji za skvělou a rychlou dobrotu :-)
U nás frčí se špagetami.
Ahojky, tato omacka je vynikajici, delala jsem ji po prve a nema chybu...davam 1s* :)
Lucko, dovolím si Vám odpovědět i když nejsem autorkou receptu. Do podobných omáček se dává tzv. smetana na vaření (12%), anebo smetana ke šleháni (šlehačka).
Tak tohle bylo naprosto geniální.Dobrota.Opravdu:o)
Super mnamka
Ahoj,chci ten recept vyzkouset ale nevim jekou smetanu tam mam dat.diky za odpoved
Velice rychlá a výborná omáčka mňam mňam taky jsme se olizovali za "išima"
velice dobrý recept,s přítelem jsme se olizovali až za išima :-)
Vynikajici recept,pochutnali jsme si cela rodina