Tuk rozpustíme na mírném ohni, přidáme cukr, promíchaný se solamylem a dobře promícháme. Nakonec vmícháme sušené mléko. Hmotu nalijeme do formiček, vypláchnutých ve studené vodě. Když hmota vychladne, formičky vložíme na několik hodin do mrazáku. Ztuhlou hmotu opatrně vyklopíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Simča Sládková
|3. 4. 2007 21:56
Dávala jsem sem podobný recept pod názvem Bílá čokoláda do formiček (viz http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JMQRORNOI5&id_kategorie=JNLQIRH5 ) před vánocemi, jen u mne není Solamyl, ale pudinkový prášek (jiná forma škrobu) a toto cukroví patří v naší rodině k těm, co mizí mezi prvními. Chutná těm, co rádi dost sladkou chuť...