Dobré, ale k bifteku bych nesrovnávala, to je jiná slast! Pohromadě mi držely a brambory jsem necítila, chce to asi menší placky, aby se dobře propekly.
Bohužel,nám to vúbec nechutnalo,bez vajíčka se bifteky rozpadají a ty brambory jsme v tom cítili.
janci
|28. 1. 2013 08:37
tak ja Vám nico řeknu je to neuveřitelný ale žádnej biftek místo bifteku na panvicku jsem to dala cele do pekace a udelala s toho vybornou domaci sekanou pridala jsem jeste pazitku se zloutkem přímo do masa s ostatnima ingrediencema a byla neuveřitelne vyborna zkuste to mnamka moc doporucuju i kdyz jsem nedelala bifteky davam za nápad za 1
Dá se něčím nahradit ta pažitka? Nebo obejde se to bez ní?
ladislav
|19. 7. 2012 20:59
Tak jsem dnes vyzkoušel tento recept.
Během 15 minut byla večera na stole. Pochutnala si celá rodina . Překvapila nás i náhodná návštěva
a té to tak zachutnalo ,že už na sobotu bude připravovat na zahradní party.
Já jsem to připravil dle návodu- použil jsem 500g masa , 3 brambory. 2 cibule, 2 stroužky česneku,
pepř , sůl, grilovací koření , trochu worchestrovky, Přílohy - okurka, paprika, jarní cibulka, pórek, cuketa, omačku dle návodu / hořčice+ pažitka /, ale byly i výborné kupované omá :-P čky přílohy k masu.
jarca
|14. 6. 2012 10:01
moc dobré, nám chutnalo....séjovku a worchestrovku a je to mňamka....a vonělo to jako bramboráky :-)
ivca
|19. 1. 2012 10:43
moc dobre rychle a jednoduche davam Za 1
jita
|5. 9. 2011 17:25
určitě jde bez cibule ;-)
jita
|5. 9. 2011 17:22
výborný recept. Na půl kila vepřového mletého jednu velikánnskou bramboru a asi dvě cibule. experimentovala jsem a do části přidala česnek, do jiné sojovku, pak majoránkou, různá koření... Výsledek byl perfektní-všechny varianty chutnaly. místo omáčky jsem dala čerstvý tvaroh s česnekem-koupený výrobek spolu s brusinkovou omáčkou. doporučuji!!! jita
Jednoduché a chutné, doporučuji. Já jsem do směsi přidala trochu nastrouhaného česneku a chuť je výraznější.
Díky za nápad.
Zuzana Šindlerová
|11. 6. 2008 10:56
Výborné, přesně jak píše Zdenka, šťavnaté maso, navíc velmi jednoduché na přípravu, krásně drží pohromadě. Za 1!
Vendy
|13. 12. 2007 12:02
No nevim, ale že se to nepovede se mi zdá malinko divný, vždyť je to vlastně takovej masovej bramborák, bez některých ingrediencí. Mě se to povedlo a všechno jsme snědli, ale je to tak trošku nezdravé jídlo, i když jsem to smažil na olivovém oleji, takže dát si to jednou za čas a dost. Hodnocení za tři. .
Lenka
|23. 5. 2007 17:52
Nechci tento recept znechutit, ale já jsem si dala dvě sousta a vyhodila jsem to. Můj přitel to snědl jen proto, že měl fakt hlad. Příšte si radši udělám klasické karbenátky.
Petra
|7. 11. 2006 13:38
Můžu se zeptat, z jakého druhu hovězího to děláte? Mleté maso nekupuji, melu si sama, abych měla jistotu, co v tom je, a taky se snažím používat maso co nejlibovější. Poradíte? Díky
Anonym
|4. 11. 2006 11:30
Milá Lucie,já z téhleté hmoty udělala válečky na způsob čevapčiči a docela nic se mi nerozpadávalo.Je to výtečné,dokonce bych řekla,že ještě lepší než klasická čevapčičátka.Je to šťavnatější,měkčí..Možná jste to pořádně nepropracovala,aby se h,mota spojila?
Lucie
|3. 11. 2006 22:03
ja nevim jak vam , ale me se to nepovedlo. Mozna zalezi na tom jak jsou ty brambory velke nebo ja nevim . cele se mi to rozpadlo jak jsem to smazila . nakonec jsem to vzala a vyhodila . SORRY ,ale nevim jak vy to delate ze vam to jde hodnoceni 5 ! PS : vsude akorat bordel !
Moje
|20. 6. 2006 14:35
Docela fajn, neni od veci misto pepre pouzit chili omacku a sojovou omacku dle chuti a pridat do testa nastrouhany nebo nakrajeny syr.
Maruška+Víťa
|14. 6. 2006 21:50
Skutečně můžeme potvrdit: výborný recept. Doporučujeme!!
iris
|6. 6. 2006 10:08
Tak jsem je v sobotu dělala a byly výborné.Měla jsem na ně masovou směs a vůbec to chuti neuškodilo.
Anonym
|11. 5. 2006 16:35
Super ! Dobrůtka a rychlá .... děkuji za recept.Ladka
Zdena z JM
|3. 5. 2006 06:12
Výborné,šťavnaté masíčko a ta hořčicová omáčka taky super.Dávám 1.
Jiřík
|17. 4. 2006 09:08
zkusili jsme, je to opravdu dobré a hlavně rychlé. Nůžeme doporučit. Hodnocení 1
Jiří
|11. 4. 2006 13:40
Bifteky jsou šťavnaté a přidáním brambor jen získají na chuti. Je to velmi dobré a nenáročné na přípravu. Doporučuji a hodnotím jako jedničku.
Dahiba
|27. 1. 2006 11:23
Toto doporučení je pro všechny kdo chtějí mít rychle, chutně uvařeno a jsou rádi pochváleni jak báječně ukuchtili. Jasná jednička.
Ervin Mayer
|24. 10. 2005 05:45
Misto hoveziho jsem pouzil klokani maso s vynikajicim vysledkem. Mnam! Ervin
Jarmila Doležalová
|6. 8. 2005 17:11
už se na to chystam vypada to zajimavě
Standa z Hroznatova
|19. 6. 2005 12:20
K tomu mohu napsat jen to, že je to super, rychlé, chutné. PROSTĚ SUPER
Šárka
|7. 3. 2005 13:02
Opravdu moc dobré, rychlé a jednoduché. Určitě to budu dělat častěji.