• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Biftek falešný
Napište svůj komentář k receptu

Biftek falešný

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Biftek falešný
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • chleba
    • olej
    • cibule
    • okurka
    • koření Klasik od Vitany
    • vejce
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Na oleji usmažíme klasickou topinku. Po usmažení ji "prokapeme" kořením KLASIK, potřeme plnotučnou hořčicí, na to položíme vejce usmažené na způsob "volské oko" a poklademe v množství "přiměřeně" na kolečka nakrájenou cibulí a na kolečka nakrájenou okurkou.
2
Je to oblíbená snídaně mého muže. Recept jsme před mnoha a mnoha lety někde vyčetli (že by Péťa Vařič?). Tam dokonce psali, že když to někdo jedl po tmě, vůbec nepoznal, že to není maso.... Tak nevím....
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččin falešný tatarák

Babiččin falešný tatarák

Falešný tatarák z uzeniny

Falešný tatarák z uzeniny

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka H. | 29. 10. 2008 08:48

    Jejda, čtu komentáře a omlouvám se dodatečně Péťovi Vařiči. Já tu knihu taky mám a měla jsem ji ráda. Nicméně recept na topinku s maggi(potmě) jsem fakt četla kdysi v Mladém světě, ale asi to byly příspěvky čtenářů v okénku Péti Vařiče. Péťo, promiň :-)

  • eva rabasova | 26. 10. 2008 22:04

    Když topinky, tak se špenátem, už se na ně těším, když zbyde špenát od oběda a je tam méně cholesterolu.

  • Vlaďka Daranská | 25. 10. 2008 14:11

    Topinka s vejci je fakt dobrá.sice nezdravá,ale když se to nebaští často,tak to tělo unese:) Mamka udělala jednou z 'nouze',když se jí nechtělo smažit topinky, zapečené housky se smaženými vejci-rozkrojila housky,podmázla je trošinku máslem,na to míchaná vajíčka,na tenká kolečka nakrájenou cibuli na,na to plátek eidamu a kečup a zapekla v troubě.Je to chutné,dá se to různě obměnit a příprava poměrně rychlá(ani návštěvy nepohrdnou.)Omlouvám se,to jsem se teda rozepsala mimo topinku:)

  • zdenka supolova | 25. 10. 2008 12:08

    Možná mám divné chutě,ale chléb s magim miluju.Zkuste topinku potřít česnekem,pomazat taveným sýrem a na to smažená vajíčka.Je to neskutečná dobrota( BEZ toho magi).

  • Jarka O. | 23. 10. 2008 20:48

    Oldo, škoda ořechů a špeku, nestačil by suchý chléb? My vždycky dáváme kousek kůrky :-) Za vůní špeku se Vám tam nastěhují i ty, které to původně neměly v úmyslu ;-)

  • Oldřich Gargulák | 23. 10. 2008 17:41

    Bydlím va mýtince u lesa. Na zimu se do domu stěhuje myš lesní. Jsou to takové mršky, ale stašně rychle se množej. Líčím na ně ořechy. Rozhodím jich pár kolem pastičky, ony jich pár sezobnou, ani očkem nemrknou. Potom cvak, a mám Tě. Občas je lákám na špek... Ale Otakare, že zrovna Vy skočíte na topinku... :o)

  • ladislava staffenová | 23. 10. 2008 17:36

    Přesně jak píše Terezka. A k tomu černý čaj s citronem a nemá to chybu....

  • Tereza J. | 23. 10. 2008 17:12

    Aj obyčajná hrianka je dobrá, ak je dobre spravená. U nás sa robia hrianky pečené na sucho ( v hriankovači alebo na platni z oboch strán ), potom sa bohato potirajú strúčikom cesnaku a tenunkou vrstvou masti, len toľko, čo vpije do hrianky. A verte , že je to dobré :)))

  • Otakar Novák | 23. 10. 2008 16:30

    Souhlasím se Sylvou. Vy vlastně křoupete obyčejnou topinku?

  • ladislava staffenová | 23. 10. 2008 13:54

    Já tu knihu Péti Vařiče mám před sebou a tohle tam fakt není.Ale to určitě není podstatné, hlavně když to chutná.

  • Zdena z JM | 23. 10. 2008 13:46

    Takový krajíc chleba pocákáný maggi,opečený nad ohněm do křupava a potřený česnekem to si dám někdy raději jak špekáček. Ač nezdravé-moc dobré.

  • Sylva P. | 23. 10. 2008 13:23

    Pane Oldřichu, když to všechno nedáváte, co pak zbývá? Jen opečený chleba ne?

  • Oldřich Gargulák | 23. 10. 2008 10:39

    Já tento biftek zbožňuji! Sice nedávám to vajíčko s okurkou, a hořčici s cibulí jsem také vypustil...místo MAGGI biftek bohatě parfémuji česnekem. A když se chci opravdu rozšoupout, dělám biftek "na druhou" - to si na něj navrším tataráček! Ani nemusí být ze svíčkové, stačí HOUBOVÝ :o)

  • Věra Štroblová | 23. 10. 2008 10:11

    Jo když je opravdu veliký hlad, tak věřím že chutná jako pravý... no a ještě když je tma :-)))

  • Věra Štroblová | 23. 10. 2008 10:00

    No když je véééélikej hlad, tak chutná jako pravý :-))))

  • Tereza J. | 23. 10. 2008 09:50

    Péťa Vařič určite nie :))) Péťa Vařiť žiadne takéto príchute nepoužíval, varil aj veľmi lacno, ale bez umelín. Tú knihu mám doma.

  • Lenka H. | 23. 10. 2008 09:47

    Já jen potvrzuju ten zdroj receptu: Byl to opravdu Péťa Vařič v Mladém světě. Jmenovalo se to Studentský biftek: topinku hodně počesnekovat a myslím, že tam ani nebylo to vejce a okurka, jen magi, hořčice a cibule. Ale k pivu to nebylo vůbec špatný :-)

  • Jindřich Doležal | 23. 10. 2008 09:36

    Děláme to tak spoustu let. Jenom bez Magi, ale je to chuťovečka. Doporučuji. JindřichDávám jedna!

  • Martin Hyka | 22. 10. 2008 21:32

    tak to je teda sakra falešný :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Cibule Hořčice plnotučná Koření Okurka Olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pekingské maso

Pekingské maso

Blesková vajíčková polévka

Blesková vajíčková polévka

Kokosky se strouhankou

Kokosky se strouhankou

Poctivá zelňačka

Poctivá zelňačka

Cizrnový guláš se zeleninou

Cizrnový guláš se zeleninou

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Jemná hrachová kaše

Jemná hrachová kaše

"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem

"Chlupačky" - zapékané chlupaté…

Limetkový krém

Limetkový krém

Doporučujeme

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Pizza Margherita

Pizza Margherita

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

30 minut
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O.O.D.

Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

20 minut
Jahodový cheesecake do skleničky

Jahodový cheesecake do skleničky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

40 minut
Sněhová roláda

Sněhová roláda

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

Poslední sledované recepty

588
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
109
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
94
Knedlíky s pečeným masem
Knedlíky s pečeným masem
63
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
56
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…

Zajímavé články

Sladké léto podle Pepy Maršálka: Vyzkoušejte jeho recept na bublaninu nebo tvarohové vafle
Sladké léto podle Pepy Maršálka: Vyzkoušejte jeho…
Jak zpracovat celé kuře? Využijte ho na polévku, hlavní jídlo i salát
Jak zpracovat celé kuře? Využijte ho na polévku,…
6 turbo potravin, které vám pomůžou rychle zhubnout do plavek
6 turbo potravin, které vám pomůžou rychle…
Od pondělí do pátku: Večeře bez masa, které budou chutnat i zapřisáhlým masožravcům
Od pondělí do pátku: Večeře bez masa, které budou…
Superpotravina týdne: Třešně. 5 dobrých důvodů, proč si je dát právě teď, plus skvělé recepty
Superpotravina týdne: Třešně. 5 dobrých důvodů,…
AHA.cz Odcizování Čvančarové s Čadkem graduje! Dusno v přímém přenosu

Odcizování Čvančarové s Čadkem graduje! Dusno v přímém přenosu

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Monika Absolonová: Kšeft ve StarDance!

Monika Absolonová: Kšeft ve StarDance!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Psí horoskop: Jaké znamení je váš čtyřnohý miláček?

Psí horoskop: Jaké znamení je váš čtyřnohý miláček?

  • Recepty.cz
  • Biftek falešný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact