• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Biftek falešný
Napište svůj komentář k receptu

Biftek falešný

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Biftek falešný
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • chleba
    • olej
    • cibule
    • okurka
    • koření Klasik od Vitany
    • vejce
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Na oleji usmažíme klasickou topinku. Po usmažení ji "prokapeme" kořením KLASIK, potřeme plnotučnou hořčicí, na to položíme vejce usmažené na způsob "volské oko" a poklademe v množství "přiměřeně" na kolečka nakrájenou cibulí a na kolečka nakrájenou okurkou.
2
Je to oblíbená snídaně mého muže. Recept jsme před mnoha a mnoha lety někde vyčetli (že by Péťa Vařič?). Tam dokonce psali, že když to někdo jedl po tmě, vůbec nepoznal, že to není maso.... Tak nevím....
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka H. | 29. 10. 2008 08:48

    Jejda, čtu komentáře a omlouvám se dodatečně Péťovi Vařiči. Já tu knihu taky mám a měla jsem ji ráda. Nicméně recept na topinku s maggi(potmě) jsem fakt četla kdysi v Mladém světě, ale asi to byly příspěvky čtenářů v okénku Péti Vařiče. Péťo, promiň :-)

  • eva rabasova | 26. 10. 2008 22:04

    Když topinky, tak se špenátem, už se na ně těším, když zbyde špenát od oběda a je tam méně cholesterolu.

  • Vlaďka Daranská | 25. 10. 2008 14:11

    Topinka s vejci je fakt dobrá.sice nezdravá,ale když se to nebaští často,tak to tělo unese:) Mamka udělala jednou z 'nouze',když se jí nechtělo smažit topinky, zapečené housky se smaženými vejci-rozkrojila housky,podmázla je trošinku máslem,na to míchaná vajíčka,na tenká kolečka nakrájenou cibuli na,na to plátek eidamu a kečup a zapekla v troubě.Je to chutné,dá se to různě obměnit a příprava poměrně rychlá(ani návštěvy nepohrdnou.)Omlouvám se,to jsem se teda rozepsala mimo topinku:)

  • zdenka supolova | 25. 10. 2008 12:08

    Možná mám divné chutě,ale chléb s magim miluju.Zkuste topinku potřít česnekem,pomazat taveným sýrem a na to smažená vajíčka.Je to neskutečná dobrota( BEZ toho magi).

  • Jarka O. | 23. 10. 2008 20:48

    Oldo, škoda ořechů a špeku, nestačil by suchý chléb? My vždycky dáváme kousek kůrky :-) Za vůní špeku se Vám tam nastěhují i ty, které to původně neměly v úmyslu ;-)

  • Oldřich Gargulák | 23. 10. 2008 17:41

    Bydlím va mýtince u lesa. Na zimu se do domu stěhuje myš lesní. Jsou to takové mršky, ale stašně rychle se množej. Líčím na ně ořechy. Rozhodím jich pár kolem pastičky, ony jich pár sezobnou, ani očkem nemrknou. Potom cvak, a mám Tě. Občas je lákám na špek... Ale Otakare, že zrovna Vy skočíte na topinku... :o)

  • ladislava staffenová | 23. 10. 2008 17:36

    Přesně jak píše Terezka. A k tomu černý čaj s citronem a nemá to chybu....

  • Tereza J. | 23. 10. 2008 17:12

    Aj obyčajná hrianka je dobrá, ak je dobre spravená. U nás sa robia hrianky pečené na sucho ( v hriankovači alebo na platni z oboch strán ), potom sa bohato potirajú strúčikom cesnaku a tenunkou vrstvou masti, len toľko, čo vpije do hrianky. A verte , že je to dobré :)))

  • Otakar Novák | 23. 10. 2008 16:30

    Souhlasím se Sylvou. Vy vlastně křoupete obyčejnou topinku?

  • ladislava staffenová | 23. 10. 2008 13:54

    Já tu knihu Péti Vařiče mám před sebou a tohle tam fakt není.Ale to určitě není podstatné, hlavně když to chutná.

  • Zdena z JM | 23. 10. 2008 13:46

    Takový krajíc chleba pocákáný maggi,opečený nad ohněm do křupava a potřený česnekem to si dám někdy raději jak špekáček. Ač nezdravé-moc dobré.

  • Sylva P. | 23. 10. 2008 13:23

    Pane Oldřichu, když to všechno nedáváte, co pak zbývá? Jen opečený chleba ne?

  • Oldřich Gargulák | 23. 10. 2008 10:39

    Já tento biftek zbožňuji! Sice nedávám to vajíčko s okurkou, a hořčici s cibulí jsem také vypustil...místo MAGGI biftek bohatě parfémuji česnekem. A když se chci opravdu rozšoupout, dělám biftek "na druhou" - to si na něj navrším tataráček! Ani nemusí být ze svíčkové, stačí HOUBOVÝ :o)

  • Věra Štroblová | 23. 10. 2008 10:11

    Jo když je opravdu veliký hlad, tak věřím že chutná jako pravý... no a ještě když je tma :-)))

  • Věra Štroblová | 23. 10. 2008 10:00

    No když je véééélikej hlad, tak chutná jako pravý :-))))

  • Tereza J. | 23. 10. 2008 09:50

    Péťa Vařič určite nie :))) Péťa Vařiť žiadne takéto príchute nepoužíval, varil aj veľmi lacno, ale bez umelín. Tú knihu mám doma.

  • Lenka H. | 23. 10. 2008 09:47

    Já jen potvrzuju ten zdroj receptu: Byl to opravdu Péťa Vařič v Mladém světě. Jmenovalo se to Studentský biftek: topinku hodně počesnekovat a myslím, že tam ani nebylo to vejce a okurka, jen magi, hořčice a cibule. Ale k pivu to nebylo vůbec špatný :-)

  • Jindřich Doležal | 23. 10. 2008 09:36

    Děláme to tak spoustu let. Jenom bez Magi, ale je to chuťovečka. Doporučuji. JindřichDávám jedna!

  • Martin Hyka | 22. 10. 2008 21:32

    tak to je teda sakra falešný :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Cibule Hořčice plnotučná Koření Okurka Olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Olejová bábovka

Olejová bábovka

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Měsíční krajina

Měsíční krajina

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Výborná drobenková buchta

Výborná drobenková buchta

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Kuře na bramborách z remosky

Kuře na bramborách z remosky

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

67
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
58
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
38
Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky
Vepřová pečeně na…

Zajímavé články

Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
AHA.cz Emotivní zpověď Kate a Williama: Cesty se rozešly

Emotivní zpověď Kate a Williama: Cesty se rozešly

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Moderátorka Lucie Ptáčková (32): Mizí z Primy!

Moderátorka Lucie Ptáčková (32): Mizí z Primy!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

  • Recepty.cz
  • Biftek falešný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact