• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bicerin dort
Napište svůj komentář k receptu

Bicerin dort

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bicerin dort
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      l mléko
    • 200
      g hladká mouka
    • 550
      g cukr krupice
    • 1
      balíček čokoládový pudink
    • 750
      g máslo
    • 6
      ks vejce
    • 0,20
      l bicerin likér

Postup přípravy receptu

1
250 g másla, 350 g cukru a žloutky vyšleháme do pěny, přidáme hladkou mouku a zlehka vmícháme sníh z bílků. Těsto rozdělíme na 6 stejných dílů, každý rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem do tvaru kola a pečeme asi 10 minut v troubě vyhřáté na 180°C.
2
Necháme chladnout a zatím připravíme krém. V mléce uvaříme pudinkový prášek, přidáme Bicerin likér, zbylý cukr a šleháme, dokud není krém studený. Naposled všleháme změklé máslo. Klademe střídavě plát těsta a krém a navrch přelijeme čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Limetkový dort s okurkou

Limetkový dort s okurkou

Božský čokoládový dort

Božský čokoládový dort

Čokoládový dort ze 150 g

Čokoládový dort ze 150 g

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gábina Svobodová | 25. 7. 2009 01:32

    Bicerin je novinkou na trhu, sehnala jsem ho od dovozce, kontakt: dist.vincenzi@email.cz, stránky ještě zatím nemají v provozu, ale prý na nich pracují. Pošlou Vám ho poštou nebo po osobní dohodě, záleží na místě bydliště.

  • Amy - | 24. 7. 2009 17:26

    Může prosím někdo odpovědět na zde položenou otázku o místě a možnosti zakoupení Bicerin likéru?

  • Amy - | 24. 7. 2009 17:26

    Může prosím někdo odpovědět na zde položenou otázku o místě a možnosti zakoupení Bicerin likéru?

  • Gábina Svobodová | 23. 7. 2009 23:52

    Musim říct, že dort byl opravdu fantastický, manžel i synové si moc pochutnali a k mému překvapení byl pryč v tu ránu. Při koupi likéru jsem zakoupila i krém na palačinky a kam se hrabe Nuttela. Další poznatky s Bicerinem budu referovat na tomto webu.Doporučuji a děkuji za typ zároveň

  • Petr Jáchym | 19. 7. 2009 22:57

    Bicerin likér je opravdu sladký čokoládový likér s nízkým obsahem alkholu. Vstupuje nyní na český trh, dovážen exkluzivně společností mio gusto přímo od výrobce v Torině.

  • Jana Řezníčková | 15. 7. 2009 12:32

    Autorka by mohla zájemcům o její recept prozradit, kde se dá v Česku takový likér koupit....Jinak to snad nemá ani cenu, ne??

  • Miroslava Severová | 14. 7. 2009 11:24

    hmm, tak takový likér bych si dala - nepojedete někdo do Turína ??

  • Gábina H | 13. 7. 2009 15:05

    Překopírováno z http://dadala.hyperlinx.cz/lexi/lexirB.html Bicerin =oblíbený tradiční nápoj pocházející z italského Torino (Turína) připravovaný z čokolády, espressa a čerstvé šlehačky

  • Miroslava Severová | 13. 7. 2009 12:52

    Co to je prosím Bicerin likér ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bicerin likér Čokoládový pudink Cukr krupice Hladká mouka Máslo Mléko Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Trhanec

Trhanec

Těstoviny se žampiony

Těstoviny se žampiony

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Domácí kulajda

Domácí kulajda

Základní těsto na koblihy

Základní těsto na koblihy

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

216
Máslové řízky
Máslové řízky
191
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
172
Dýňová tortila
Dýňová tortila
75
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…
42
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Podruhé těhotná modelka Holíková:  Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

Podruhé těhotná modelka Holíková: Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

  • Recepty.cz
  • Bicerin dort
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact