• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapékané brambory
Napište svůj komentář k receptu

Bezmasé zapékané brambory

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezmasé zapékané brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory
    • 2
      ks pórek 1-2 ks
    • 300
      g žampiony
    • tatra
    • pepř mletý
    • sůl
    • vegeta

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Polovinu poklademe do pekáčku. Na ně dáme na kolečka nakrájený pórek a na plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme nebo posypeme vegetou. Přikryjeme druhou vrstvou brambor.
2
Opět osolíme a opepříme. Zalijeme Tatra mlékem a dáme do trouby asi na 1 hodinu, dokud nejsou měkké.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • VejvodaA | 9. 11. 2014 09:34

    Ale jo,jíst se to dalo,i když žádná sláva (je dost pravděpodobné ovšem že to může být i rukama) :-)

  • La.Muk. | 30. 12. 2012 19:13

    chtěla jsem trochu odlehčit jídelníček, ale vyšlo mi ze všeho dost fádní jídlo

  • klárka 21 | 22. 6. 2012 13:52

    Zkusila jsem to s vegetou a přišlo mi to trochu nasládlé.. ale jinak dobré..:)

  • Jana Škorníková | 30. 10. 2011 01:00

    Na neslazené mléko jsem nenarazila,tak jsem použila smetanu a bylo to super.

  • david | 19. 7. 2011 19:41

    jdu do toho :-P

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic | 30. 6. 2011 15:48

    Vypadá pěkně :-) ještě to umět tak krásně nazdobit...

  • Ladia
    Ladia | 13. 10. 2010 11:55

    Zapékáné brambory rozhodně nelze považovat za přílohu. I v menu dne ji uvádíte jako hlavní chod.

  • michal jakouš | 2. 10. 2010 12:35

    houby tam moc nesedí

  • Katka | 21. 11. 2007 14:29

    Doniku,pošli,miluju pálivý,nejlépe něco s chilli papričkami!!!

  • donik .z | 28. 3. 2007 20:30

    ja sem pridal jeste chilli z nasi restaurace jelikoz jsem v Irsku a chutna to skvele nejak sem si zvykl na ostra jidla jestli chcete poslu recept na suprovni ostre jidlo

  • donik z. | 28. 3. 2007 18:47

    jeste bych to zalil vajickem ale bez tech zampionu houby nejim ani ty na umyvani ;-)))

  • Jana H. | 15. 10. 2006 11:46

    Eliso, tak se nerozmýšlejte a dejte ji tam a budete mít pokoj. S chlapama se to musí opatrně, že?

  • elisa přísavková | 15. 10. 2006 11:21

    Škoda,že by mi to chlapi bez uzeniny nejedli.Jinak to musí být dobré :))

  • Gabča | 7. 10. 2006 19:02

    je to výborné

  • jarUNka | 4. 10. 2006 13:21

    ja delam take podobne, jen to zalevam smetanou

  • Jana | 14. 5. 2006 08:44

    Mám podobný recept.Syrové brambory na čtvrtky,syrové žampiony na čtvrtky,zmražená brokolice růžičky-vše smíchat v zapékací vymaštěné míse.Osolit.Já peču ve skleněném pekáčku,nepodlévám.Vše zasypu vrstvou strouhaného eidamu,pokladu pár plátečků másla a zapékám.Kdo rád ostřejší,může posypat mletým pepřem,ale není to nutné.Je to lehké,chutné jídlo,s okurkovým salátem báječné.

  • Jaroslava Oumarová | 18. 4. 2006 11:11

    Jano, sladké se jmenuje Salko a je na moučníky. Tatra je kondenzované mléko neslazené.

  • jana dohnalova | 18. 4. 2006 10:17

    to tatra mleko ma byt jake v plechovce sladké

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Pepř mletý Pórek Sůl Tatra Vegeta Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí satay

Kuřecí satay

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou

Zapečené těstoviny se slaninou a…

Krůtí kostky se žampiony

Krůtí kostky se žampiony

Babiččina pomazánka

Babiččina pomazánka

Vaječná omeleta se zeleninou

Vaječná omeleta se zeleninou

Chilli Con Carne - mexická specialita

Chilli Con Carne - mexická specialita

Buchta z jablečného pyré

Buchta z jablečného pyré

Vynikající vanilková zmrzlina

Vynikající vanilková zmrzlina

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

69
2x šunková pěna (pomazánka)
2x šunková pěna …
55
Dresing z kysané smetany
Dresing z kysané smetany
54
2x křenová omáčka se smetanou
2x křenová omáčka se…
39
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Galetka s batáty a kozím sýrem
Galetka s batáty a kozím…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
Bezový sirup za studena
Bezový sirup za studena
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené plněné papriky v…
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapékané brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact