• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Napište svůj komentář k receptu

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 35
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g těstoviny
    • sůl
    • 250
      g cherry rajčátka
    • 2
      ks červená paprika
    • 100
      g olivy s papričkou nebo jiné
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce gyros koření
    • 1
      ks zakysaná smetana (200g)
    • 2
      ks vejce
    • máslo na vymazání

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na skus, pak scedíme.
2
Rajčátka, papriku, česnek i olivy pokrájíme, smícháme s těstovinami, ochutíme kořením a dáme buď do vymazané zapékací mísy nebo do jednoporcových mističek. Vejce rozšleháme, smícháme se smetanou a směsí přelijeme těstoviny. Dáme zapéct do předehřáté trouby dokud smetanovo-vaječná směs neztuhne. Podáváme ihned, výborné jsou i vychladlé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé zapékané brambory

Bezmasé zapékané brambory

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anina | 2. 6. 2015 08:46

    Rychlá a výborná večeře, děkuju

  • Radka | 10. 7. 2014 15:19

    Dobrý den. Zbyly mi kolínka od včerejšího oběda, tak jsem to zkusila. Jen tak o něco víc co pro sebe, protože přítel o zeleninové pokrmy nijak zvlášť nestojí. A vida, málem mi to snědl, uličník jeden!

  • Eva | 25. 5. 2013 19:56

    testoviny na tento zpusob byly opravdu vyborne. mela jsem je s kuretem. misto rajcat jsem pridala protlak. vyberne jsou v tom prave ty olivy a chuti dodava i cesnek. ja davala jen 1 strouzek, ale myslim, ze 3 by byvaly lepsi.

  • henessi | 28. 9. 2012 12:05

    Vyborny obedik :-).

  • Julie Vodičková | 20. 8. 2012 13:46

    Protože všem chutnaly a bez masa se většinou obejdu jen já, můžu je dělat i nadále. Děkuji za dobrý recept.

  • Tera | 29. 3. 2012 14:52

    Dnes jsem zkoušela a mohu jen doporučit...Zelenina tomu dodává super chutˇ a olivy jsou skvěle výrazné..Ještě jsem přidala na drobno nakrájenou vysočinu.Po upečení posypáno mozarelou VÝBORNÉÉ... ;-)

  • Rejholcová Dagmar | 22. 3. 2012 14:02

    Doporučuji zkusit, je to výborná varianta zapékaných těstovin s neotřelou chutí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Zdravě i chutně Zelenina Bezmasá jídla Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cherry rajčátka Gyros koření Máslo Olivy s papričkou Sůl Těstoviny Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Škvarková pomazánka s Moravankou

Škvarková pomazánka s Moravankou

Medovo-mléčné kuličky

Medovo-mléčné kuličky

Tortelloni alla panna

Tortelloni alla panna

Čočka netradičně

Čočka netradičně

Měsíčky s citronovou polevou

Měsíčky s citronovou polevou

Pekanový koláč

Pekanový koláč

Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

Květáková bramboračka

Květáková bramboračka

Plněné papriky s knedlíkem

Plněné papriky s knedlíkem

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

92
Ořechový chlebíček
Ořechový chlebíček
44
Makronková srdíčka
Makronková srdíčka
41
Kapustovo - houbová polévka
Kapustovo - houbová…
34
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Šlehačková roláda III.
Šlehačková roláda III.

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Režisér Zdeněk Troška (72): První vystoupení po boji s vážnou nemocí

Režisér Zdeněk Troška (72): První vystoupení po boji s vážnou nemocí

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Bezmasá směs z portobella
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé zapékané brambory
Bezmasé zapékané brambory
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
Bezový sirup za studena
Bezový sirup za studena
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact