Tak jsem dnes brouzdala po netu, co zrovna uvařit, ještě k tomu, když jsem měla 120kč na nákup, narazila jsem na tyto stránky,uviděla recept a bez čtení těchto vašich recenzí zašla koupit potřebné suroviny. Směs jsem udělala podle návodu, jen smetanu jsem měla zakysanou-15%, jelikož jsem pro každé vylepšení, přidala jsem jeden stroužek česneku a půl cibule, nadrobno nakrájené. Ze směsi jsem dělala spíše kuličky, než placky, ono se Vám to na pánvičce samo rozleží (do tvaru sedlčanského hermelínu) pozvolna osmažila s obou stran, občas na mě karbanátky prskly, ale rozhodně nelítaly po zdech, jak tady někdo uvádí :-D karbanátky jsou hotové,podávam je s bramborem a určitě se za ně nemusim stydět, stačí mít trochu fantazie a umět si vše správně korigovat, mějte se, nashle.. 8-)
moc chutny to teda neni :-D
Lukasi, nevím co na směsi másla, mouky, smetany, vajec je výbušného. Jste si jist, že jste přidal mouku a ne nějakou chemikálii?? ;-) Když z další várky zmizel olej, jak je možné, že chuť byla jako olej s vejci??
Doufám, že alespoň komentář od hnusáka hnusného už tu nebude strašit :-//
lukas karbanatek = hnusák hnusný. Styl psaní vás prozrazuje...
Tyto karbanátky chutnají jak blitky starýho houmlesáka!S pozdravem a dobrou chuť JÁ.
Tak jsem se pokoušel podle receptu uvařit si dané bezmase karbanátky. Ovšem směs těchto ingredincí má hmotu jak vyblitý vejce, tůdiž na smažení nepřipada ani pochyb. Při zahuštění moukou, karbanátky explodovali a já jsem je hodinu sundával ze stropu. Z další várky náhle zmizel olej a chuť byla jako olej s vejci. Vše jsem dělal přesně podle návodu. Nevim kde se stala chyba. Jestli to někomu výjde, tak dejte vědět já jdu vařit něco jinýho.
TAk jsem si to uvařili a chutná to jak vajíčka s knedlíkem. Příště vaříme Pštrosí vejce. Bye
Tak jsme to teď uvařili a chutná to jak vajíčka s knedlíkem. Ale máme hlad, tak to sníme. Příště uděláme Pštrosí vejce. Bye bye