no.. ztráta času. Bezkonkurenčně si z nás někdo..vystřelil. Přílis sladké, nepevné, .. nesmyslnej recept..Škoda času / ingrediencí.. Good luck Pozn.: Mé kotě mělo rádo ještě ty neupečené.. na plechu čekající :), po upečení.. ani pes nežral..
Chybí mi u těch receptů fotografie. Doufám, že je tam přidáte. Děkuji.
Souhlasím s Naďou.Dávám za1.
Také jsem tyto rohlíčky zkusila,byli opravdu tvrdé,ale po týdnu už jsou vláčné.Chuťově dobré.
Tak já ty bezkonkurenční rohlíčky včera dělala. I když jsem postupovala přesně podle receptu, žádná supr vůně se z trouby nelinula, a to sem se na ní fakt těšila. No nevím. Taky bych upřesnila dobu pečení, asi sem je pekla moc dlouho, jelikož se mi zdály pořád "nepevné", ale jakmile jsem je vytáhla z trouby, tak po zchladnutí byli jako beton. Opravdu bych pro ostatní, kteří budou tento recept zkoušet, upřesnila dobu pečení.
Skuste rohlíčky dát do vyymazaných formiček.Já to tak delám a jsem spokojena.
Paní Anno mám zde podobný recept od kamarádky, "Ořechové rohlíčky Heda". Porovnejte recept, třeba Vám tam něco chybí. Mě se neroztíkají a jsou opravdu moc dobré.
Chyba může být v teplotě pečení. Většinou, když dáte drobné tvary do horké trouby, tak se roztečou. Nebo zkuste do vašeho receptu dát taky jen bílek. No já bych to pekla tak do 150 °C. Asi to budete muset vyzkoušet. Jestli na něco příjdu, dám vám tady vědět.
Paní Helo,z komentářů vím,že máte bohaté zkušenosti a nepřeberné množství nápadů a hlavně ochotu poradit.Mám podobný recept na rohlíčky jako Vy.1/4 kg cukru,1/4 kg ořechů,1 celé vejce.Tvarují se v rukou a stříká se na ně po upečení a vychladnutí vaječný krém.Chuťově velmi dobré,ale s rohlíčky je potíž.Roztečou se a vytvoří spíše placky než vyšší rohlíčky.V čem je asi chyba?Děkuji Vám za odpověď.