• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Bezinkový sirup
Napište svůj komentář k receptu

Bezinkový sirup

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 88
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezinkový sirup
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 20
      ks bezové květy (Nebo silnější stonky)
    • 80
      g kyselina citronová
    • 2
      l voda (Převařená)
    • 2
      kg cukr krystal

Postup přípravy receptu

1
Do 5 litrové láhve dáme květy, kyselinu, převařenou vodu a necháme 24 hodin stát. Potom přecedíme přes plátno a přidáme cukr, vše promícháme, přikryjeme a necháme dalších 24 hodin stát. Potom vše rozléváme do sklenic, které uložíme na chladné místo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Bezinkový krém s ovocným kompotem

Bezinkový krém s ovocným kompotem

Bezinkový med

Bezinkový med

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jája | 7. 6. 2016 19:35

    Kyselina sorbová není závadná!! Podívejte se sem https://cs.wikipedia.org/wiki/Kyselina_sorbov%C3%A1 :-) .

  • Petra | 7. 6. 2016 14:37

    Děkuji za recept. Někteří se ptají, zda je možné nahradit kyselinu citrónovou citrónem. Ano, já třeba dělám jen s citrónem a vše je v pořádku, sirup se nakazí. Jen ještě používám nahoru do lahve třošinku alkoholu - slivovice, rumu apod., abych zabránila kažení. Případně dávám svůj recept k dispozici: http://milujemebylinky.cz/recept-na-bezovy-sirup/ Určitě bezový sirup vyzkoušejte, je moc dobrý :-)

  • iwet | 2. 6. 2016 20:07

    Pet lahev je nezávadná v případě, že se do ní plní studená tekutina. Při nalití horké tekutiny se plast nejen roztaví, ale uvolňují se přitom škodlivé ftaláty. Bohužel.

  • Honza | 1. 6. 2016 16:02

    Doháje do každej recept na sirum : + 2kg cukru to je vprdeli. dneska najít něco bez toho zla je fakt těžký

  • Jana | 29. 5. 2016 08:57

    Prosím, napište mi, kdo nepijete vodu nebo limonádu z plastu, v čem jste na tom zdravotně lépe. Plast na láhve je v kvalitě, která odpovídá požadavkům na tekutá léčiva. Každý den se prodá obrovské množství limonád v plastu. Pokud plast vadí sirupu plastu, udělejte jen koncentrát na limo v platu. Recept je stejný. Tady nahoře. A je výborný. Ahoj.

  • alice val. | 23. 5. 2016 10:13

    Lindo, tady jsem našla fajn článek, kde jsou všechny převody, tak snad se bude hodit http://www.domacikuchyne.cz/zapisnik/vazeni-bez-vahy-prepocet-vahy-na-lzicky-a-hrnky-pri-vareni-ocenite.html

  • jana | 8. 1. 2016 22:28

    dobry den, prosim kolik kyselinu sorbovou davate do 5l sirupu? dekuji za odpoved

  • Milan | 13. 6. 2015 09:08

    1 lžička cca 5 gr. x 16 lžiček = 80 gr.

  • Milan | 13. 6. 2015 09:06

    1 plná lžička cca 5 gramů , cca 16 lžiček = 80 gr.

  • linda | 7. 6. 2015 19:56

    Posím, kolik je 80g kyseliny, nemám to čím zvážit, tak třeba kolik je to na lžičky. Děkuji

  • sdf | 7. 6. 2015 17:26

    Z PET lahví se uvolňuje BPA, najděte si to někde na internetu...

  • sdf | 7. 6. 2015 17:26

    Z PET lahví se uvolňuje BPA, najděte si to někde na internetu...

  • sdf | 7. 6. 2015 17:26

    Z PET lahví se uvolňuje BPA, najděte si to někde na internetu...

  • Marketa.A85 | 6. 6. 2015 22:21

    Určitě jde dát alespoň částečně místo ní citron, jen množství musí být určitě větší... Dávám několik citronů a trochu kys. citronové podle chuti :-)

  • Marketa.A85 | 6. 6. 2015 22:06

    Sirup je konzervovaný v první řadě cukrem, a kyselina citronová je zdraví neškodná a také dobře konzervuje. Samozřejmě je možné jí nahradit částečně citronem, na chuti to jen přidá... Po roce bych se v žádném případě nebála konzumace, určitě se nezkazí, a když bude zavařený (horký nalitý do zavař. sklenic, a otočit víkem dolů), určitě vydrží i o dost déle. Kompotuji jen s cukrem jakékoliv ovoce a nikdy jsem neměla problém, kompoty jsou výborné i po delší době. Kyselina sorbová opravdu zdraví škodí, tak proč ji přídávat, když to není nutné? :-$ Ale to je na každém... pokud má někdo chuť si ji tam přidat, ať ji přidá :-) Když jsou sklenice vyvařené, čisté, plíseň se ale určitě dělat nebude tak i tak :-)

  • Marketa.A85 | 6. 6. 2015 19:41

    Hlavně při zahřátí (čím teplejší, tím hůře - ale už po 1 dni např. ve 30 stupních Celsia,např. při zapomenutí v autě), se z pet lahví ve větším množství uvolňují škodlivé rakovinotvorné látky... Sklo je i proto opravdu lepší ... je to osvědčené a zaručeně nezávadné :-) Já jsem si oblíbila 0,7 l lahve s širším hrdlem od rajčatového pyré, případně klidně použiju jakékoliv sklenice od medu, moštu...

  • Markéta | 5. 6. 2015 13:32

    Můžu se prosím zeptat, kolik kyseliny sorboné dávate na ty cca 2 litry vody? Díky moc.

  • petra | 2. 6. 2015 10:24

    diky kyseline sorbove prave vydrzi stava i rok az dva,delam ji uz pet let a vydrzela mi i tri roky.bez kyseliny sorbove necely rok a nevim proc by mela byt skodliva,kdyz se dava i do sirupu a stav normalne,spise zabranuje,aby se tam netvorili kvasinky a plisen =-O

  • Aneta | 31. 5. 2015 14:58

    Jak jste přišla na to, že PET lahve jsou škodlivé? Tady bych rekla, ze jde hlavne o estetiku, sklenena lahev proste vypada lepe.

  • -- | 28. 8. 2014 17:37

    Tak právě kyselina sorbová je pěkný svinstvo, stejně jako všechny chemické konzervanty. Kyselina citronová by měla být teoreticky neškodná.

  • Dáda | 12. 6. 2014 16:51

    ahojky, mám dotaz na Vláďu. 50 květů, 2,5 kg cukru a kolik vody a kyseliny??? :-\

  • olinka | 6. 6. 2014 18:35

    vyborne recepty, jen prosim - do PET lahvi radeji ne, jakekoli sklenice jsou neskodne...

  • vláďa | 5. 6. 2014 13:29

    Ahoj. My dáváme 50 květů, vodu nepřevařujeme, cukru 2,5kg a po rozpuštění (nutno trošku zahřát)hned do PET lahví a vydrží tak dlouho, než ho vypijeme - klidně 2-3 roky..

  • michal | 3. 6. 2014 16:58

    Zdravím , jen tam hezky dejte tu kyselinu citronovou , je to , abe se to nekazilo , já přidávám ještě kyselinu sorbovou , a sirup s přehledem vydrží i déle než rok ..... jsou to jen kyseliny , nic extra škodlivého .

  • eva | 28. 5. 2014 07:44

    ahoj, muzu místo kyseliny citronove dat třeba 1 citron?

  • Vašek86 | 27. 5. 2014 21:03

    Mohu nahradit kyselinu citronovou odpovídajícím množstvím citronové šťávy? Jelikož se ve 100g citronové šťávy se nachází 4 až 8 g kyseliny citronové. Zkoušel to někdo? Díky :-)

  • Jutta | 22. 5. 2014 17:56

    Dávám tam ještě práškovou kyselinu L-askorbovou (vitamin C), což taky konzervuje, a trochu kyseliny sorbové, což by měl být neškodný konzervant. Loňské bez problémů vydržely až do jara při teplotě kolem 15 st.

  • Jiří | 20. 5. 2014 16:46

    vodu studenou, max. vlažnou

  • wholesale nba jerseys | 16. 9. 2013 19:42

    PS- Blow and their family did place in a declare with BP, these people just haven’t noticed anything however. AS ASSOCIATED WITH MARCH twenty-four, 2011 wholesale nba jerseys http://www.hillingtongreen.com/replica_nba_jerseys.html

  • Behunka | 1. 7. 2013 12:00

    z mé zkušenosti do studené. Jednou jsem dala do teplé a květy zčernaly a musela jsem to dělat znovu.

  • Viola | 30. 6. 2013 12:51

    Dotaz: Převařená voda se naleje na květy vřelá nebo studená? Děkuji.

  • Viola | 30. 6. 2013 12:49

    Připojuji se k dotazu: Převařená voda se na květy naleje vřelá nebo studená? Děkuji.

  • jana | 23. 6. 2013 18:56

    v ikee jsou super dvoulitrovky :-[ :-) :-)

  • toNic | 14. 6. 2013 23:22

    samozrejme se ty lahve v ty roube na 200 stupnu sterilizuji jeste prazdne bez sirupu, ten tam nelijete az po schladnuti sterilizovanych lahvy

  • meg | 14. 6. 2013 08:21

    sterilizuje sama kys.citronová ... když zavaříte na 200 st., tak zničíte všechno dobré a zdravé, co v sirupu do té doby po bezinkách zůstalo!

  • bezinka | 7. 6. 2013 16:54

    Já sterilizuju vymyté skleněné láhve v troubě na 200 stupňů, max.20 min a víčka vyvařím.Je to rychlé a funguje to! ;-)

  • ashi | 7. 6. 2013 12:48

    no jistě že cukr v tekutém stavu! Sirup přeci :-D

  • Eliška | 5. 9. 2012 07:15

    Dobrý den, váš recept se mi zamlouvá, zkusím ho, ještě jsem sirup nikdy nedělala, tento rok jsem ho náhodou dostali na výslužku a byl vynikající, tak se těším až pokvete bez a půjdu trhat :) protože ty kupované sirupy jsou opravdu neschopné pití

  • jmuell1 | 7. 6. 2012 17:05

    TAky jsem si recept trrošičku upravila, ale základ je prostě fajn. ;-)

  • iris | 7. 6. 2012 16:14

    nooo....já mám na 50ks květů pouze 3,5g kyseliny citronové !!!!! 4 l vody, 4 citrony na kolečka. vše promíchat s tou vodou - prvně převařenou a zchlazenou, - nechat 24h odpočinout a až potom změřit kolik mám ten druhý den litrů, tolik dám kg cukru, přivedu k varu a ihned vypnu - nevařím! potom vychladlé plnit do lahví. :-) :-)

  • Petra | 6. 6. 2012 21:39

    Vyzkoušela jsem. Je to dost kyselé, asi jako býval Vitacit. Mám blbou kyselinu citronovou, nebo se jí tam má dávat radši míň?

  • veronika | 5. 6. 2012 18:25

    Můj recept na bezinkvý sirup je: Převařit 2 litry vody, nechat vychladit, k tomu přidat 25 bílých květů bezinek, 2 citrony pokrájené na kolečka a bez jadýrek, - toto nechat 24 hodin louhovat. Poté přecedit, přidat 2 dkg kyseliny citronové a 2 kg cukru. Zahřeju jen tak,aby se cukr rozpustil (nevařit). Horké plním do sklenic se širším hrdlem - od leča, čalamád, - zavíčkuju, obrátím dnem vzhůru a nechám takto vychladnout. Sirup se nekazí, vydrží rok pokud jej nevypijeme. Je vynikající, sladíme jím čaj místo cukru. Tento recept používám řadu let, je výborný a nikdy mě nezklamal.

  • jana | 21. 5. 2012 19:49

    Také dělám bezinkovou šťávu podle stejného rozpisu jen s tím rozdílem, že kyseliny citronové použiji mnohem méně. Kyselinu sorbovou nedoporučuji - zabraňuje sice růstu kvasinek a plísní a je snadno dostupná, ale šťávu děláme doma a pro děti :-) ... Šťávu plním do vyvařených sklenic až po okraj, ihned uzavřu a ukládám naležato do lednice ( bohužel nemám chladný sklep). Poslední kousky dopíjíme během března a pak se jen těšíme na novou várku. Jana

  • Eva1 | 13. 6. 2011 20:51

    Výborné, studené lahoda :-( :-( :-( Foto přikládám.

  • karel | 6. 6. 2011 21:28

    ahojte, nebude ten sirup kvasit, když není sterilizovany?

  • Janina | 6. 6. 2011 08:34

    Ahoj, zásadně plním do skleněných zavařovacích láhví, které následně zavařím než se víčko chytne. Takto mám bezinkovou šťávu k dispozici celý rok, než ji zkonzumujeme.

  • recepty73
    recepty73 | 1. 6. 2011 08:18

    ...kyselina citronová je na některý druh pet lahví agresivní a chuť džusů, limonád... chytne po delší době takovou divnou pachuť :-( ... , skladuju v lahvích od Ferneta, rumu, likérů ;-) ..., soused je nesmí nosit do výkupu, ale k nám za dveře :-D

  • Simča S.
    Simča S. | 1. 6. 2011 00:09

    Jirko - jakou zkušenost? Napiš, ať vím, co to může udělat.... I když skleněných lahví bych asi neměla dostatek....

  • recepty73
    recepty73 | 31. 5. 2011 20:30

    ...nemám dobrou zkušenost s kyselinou citronovou a plastem, raději plním do skla...

  • Simča S.
    Simča S. | 31. 5. 2011 19:43

    Já si limonádu slévám to PET lahví. Mám je pak v lednici a pijeme ji tak 2-3 měsíce... Dokud nedojde...

  • Jana Zimmerová | 31. 5. 2011 19:18

    Do čeho sirup plníte? Do skla?

  • recepty73
    recepty73 | 20. 4. 2011 14:17

    ...už aby byly bezinky :-P a bezinková limonáda u nás taky nevydrží dlouho ;-) :-D

  • Jana Olšaníková | 27. 5. 2009 10:18

    Bezinkový sirup je super...a podle tohohle receptu už jsem ho dělala dvakrát, takže jdu na něj zase. Mmch. k tomu uchovávání, my ho dáváme do mražáku a vydrží tam klidně i rok. A chuť zůstane stejná:-)

  • Eva Stašková | 6. 6. 2008 12:25

    Dobrý den Blanko-zaujal mě Váš recept,prosím ty citrony-oloupat a pokrájet či vymačkat????děkuji,eva

  • Jitka Nováková | 30. 7. 2007 09:48

    aby nekvasil může se přidat jeden balíček kyseliny sorbové to potom nezakvasí zaručeně zakoupíte v drogerii

  • Dagmar | 17. 6. 2007 18:04

    Sirup jsem dělala, velice nám všem chutná

  • Iveta Bílková | 2. 6. 2007 18:37

    Ta voda má být prosím horká nebo vychladlá? Děkuji

  • Eva | 1. 6. 2007 13:39

    Bezinkový sirup dělám již 3. rokem a nikdy jsem neměla problém s kvašením, spíše s plísní. Předminulý rok jsem pokusně dolila hrdlo (cca 1-2cm) nějakým alkoholem a šťáva mi vydržela i více než rok!!

  • Kristýna Dvořáková | 28. 5. 2007 18:50

    No, já si myslím, že všechny sirupy jsou více méně tekutý cukr, ale ředí se přeci vodou, ne? A to dost. U většiny kupovaných sirupů máte cukr na druhém místě - hned po vodě. Je to normální. Tento bezinkový je vynikající a velmi osvěžující. U nás ho milují i děti. Zítra jdu otrhávat bezinku.

  • Anonym | 25. 5. 2007 15:42

    Mno, čekala jsem, že to bude sirup z bezinkových plodů a ne květů. Něco podobného jako toto babička taky dělala, ale 2 kg cukru na 2 litry vody, no nezlobte se, ale to je cukr v tekutém stavu.

  • Michaela Karlíková | 25. 5. 2007 14:48

    taky dělám bezinkový sirup stejě. Babička mu říkala kozičková šťáva. Jako děti jsme ho milovali a já ho dělám každoročně. Moje rodina ho má ráda, je lepší než stˇávy a sirupy z obchodu.Jenom s uchováváním na delší dobu mám trošku problém. To tajemství mi babička ani maminka nestihly říct.

  • Simon Stemarq | 24. 5. 2007 17:53

    Jo, to je náš "rodinný" recept. A je skvělý. Zrovna dneska večer budu slívat první letošní dávku.Dřív jsem bezinky nesnášel, ale bylo to v tom, že jsem si ten sirup nedělal sám a byl mírně nakvašený.

  • jindriska | 25. 6. 2006 21:57

    dekuji za uverejneni receptu,po nekolika letech ho chci znovu udelat,vim ze je moc lahodny,udelala jsem prvne spatny postup a tak musim znovu

  • Blanka | 17. 6. 2006 20:16

    Podobný sirup dělám také a sice: 50 květů, 40 g kyseliny citr., 4 citrony, 4 litry převařené vody. Vše se nechá 24 hodin louhovat, pak přecedím a přidám 4 kg cukru a je hotovo - rozlévám do sklenic, v chladu vydrží (pokud se nevypije) opravdu dost dlouho.

  • Stáňa | 11. 6. 2006 19:20

    Konzervovaný je cukrem a kyselinou citronovou. Plním ho do láhví až nahoru aby tam nebyl vzduch a dávam do chladna. Tak vydrží klidně celý rok ( pokud se před námi dobře schová:-) Jinak v září se zas těšíme až vykvete:-)

  • Margita | 8. 6. 2006 12:46

    Bez konzervačných látok a bez sterilizovanie nekvasí tento sirup? Ďakujem za odpoveď vopred.

  • Ivana Přikrylová | 8. 6. 2006 12:07

    Stejný recept na tento sirup připravuji už několik roků. Je vynikající, rodina se po zimě nemůže dočkat až začne černý bez kvést a bude nový sirup

  • Airan Novakova | 12. 6. 2005 15:17

    Uz jsem se zminovala jak jsou bezinky zdrave, ten sirup je moc dobry na procisteni, zbavuje telo toxiny!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje
Nápoje Červen Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bezové květy Cukr krystal Kyselina citronová Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená polenta se sýrem

Zapečená polenta se sýrem

Vločková pomazánka

Vločková pomazánka

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

Brokolicové karbanátky II

Brokolicové karbanátky II

Mufínky

Mufínky

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky (knedlíky)

Jablečňáky s perníkem podle Ládi…

Kuře po sečuánsku

Kuře po sečuánsku

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

78
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
44
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
34
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
31
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
30
Langoše - expres
Langoše - expres

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Na počest Jiřího Bartošky (†78) vznikají další a další pietní místa: V Divadle bez zábradlí i tam, kde začínal!

Na počest Jiřího Bartošky (†78) vznikají další a další pietní místa: V Divadle bez zábradlí i tam, kde začínal!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Bezinkový krém s ovocným kompotem
Bezinkový krém s ovocným kompotem
Bezinkový likér
Bezinkový likér
Bezinkový med
Bezinkový med
Bezlaktózový shake
Bezlaktózový shake
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka
  • Recepty.cz
  • Bezinkový sirup
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact