• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Bezinkový sirup
Napište svůj komentář k receptu

Bezinkový sirup

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 88
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezinkový sirup
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 20
      ks bezové květy (Nebo silnější stonky)
    • 80
      g kyselina citronová
    • 2
      l voda (Převařená)
    • 2
      kg cukr krystal

Postup přípravy receptu

1
Do 5 litrové láhve dáme květy, kyselinu, převařenou vodu a necháme 24 hodin stát. Potom přecedíme přes plátno a přidáme cukr, vše promícháme, přikryjeme a necháme dalších 24 hodin stát. Potom vše rozléváme do sklenic, které uložíme na chladné místo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Bezinkový krém s ovocným kompotem

Bezinkový krém s ovocným kompotem

Bezinkový med

Bezinkový med

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jája | 7. 6. 2016 19:35

    Kyselina sorbová není závadná!! Podívejte se sem https://cs.wikipedia.org/wiki/Kyselina_sorbov%C3%A1 :-) .

  • Petra | 7. 6. 2016 14:37

    Děkuji za recept. Někteří se ptají, zda je možné nahradit kyselinu citrónovou citrónem. Ano, já třeba dělám jen s citrónem a vše je v pořádku, sirup se nakazí. Jen ještě používám nahoru do lahve třošinku alkoholu - slivovice, rumu apod., abych zabránila kažení. Případně dávám svůj recept k dispozici: http://milujemebylinky.cz/recept-na-bezovy-sirup/ Určitě bezový sirup vyzkoušejte, je moc dobrý :-)

  • iwet | 2. 6. 2016 20:07

    Pet lahev je nezávadná v případě, že se do ní plní studená tekutina. Při nalití horké tekutiny se plast nejen roztaví, ale uvolňují se přitom škodlivé ftaláty. Bohužel.

  • Honza | 1. 6. 2016 16:02

    Doháje do každej recept na sirum : + 2kg cukru to je vprdeli. dneska najít něco bez toho zla je fakt těžký

  • Jana | 29. 5. 2016 08:57

    Prosím, napište mi, kdo nepijete vodu nebo limonádu z plastu, v čem jste na tom zdravotně lépe. Plast na láhve je v kvalitě, která odpovídá požadavkům na tekutá léčiva. Každý den se prodá obrovské množství limonád v plastu. Pokud plast vadí sirupu plastu, udělejte jen koncentrát na limo v platu. Recept je stejný. Tady nahoře. A je výborný. Ahoj.

  • alice val. | 23. 5. 2016 10:13

    Lindo, tady jsem našla fajn článek, kde jsou všechny převody, tak snad se bude hodit http://www.domacikuchyne.cz/zapisnik/vazeni-bez-vahy-prepocet-vahy-na-lzicky-a-hrnky-pri-vareni-ocenite.html

  • jana | 8. 1. 2016 22:28

    dobry den, prosim kolik kyselinu sorbovou davate do 5l sirupu? dekuji za odpoved

  • Milan | 13. 6. 2015 09:08

    1 lžička cca 5 gr. x 16 lžiček = 80 gr.

  • Milan | 13. 6. 2015 09:06

    1 plná lžička cca 5 gramů , cca 16 lžiček = 80 gr.

  • linda | 7. 6. 2015 19:56

    Posím, kolik je 80g kyseliny, nemám to čím zvážit, tak třeba kolik je to na lžičky. Děkuji

  • sdf | 7. 6. 2015 17:26

    Z PET lahví se uvolňuje BPA, najděte si to někde na internetu...

  • sdf | 7. 6. 2015 17:26

    Z PET lahví se uvolňuje BPA, najděte si to někde na internetu...

  • sdf | 7. 6. 2015 17:26

    Z PET lahví se uvolňuje BPA, najděte si to někde na internetu...

  • Marketa.A85 | 6. 6. 2015 22:21

    Určitě jde dát alespoň částečně místo ní citron, jen množství musí být určitě větší... Dávám několik citronů a trochu kys. citronové podle chuti :-)

  • Marketa.A85 | 6. 6. 2015 22:06

    Sirup je konzervovaný v první řadě cukrem, a kyselina citronová je zdraví neškodná a také dobře konzervuje. Samozřejmě je možné jí nahradit částečně citronem, na chuti to jen přidá... Po roce bych se v žádném případě nebála konzumace, určitě se nezkazí, a když bude zavařený (horký nalitý do zavař. sklenic, a otočit víkem dolů), určitě vydrží i o dost déle. Kompotuji jen s cukrem jakékoliv ovoce a nikdy jsem neměla problém, kompoty jsou výborné i po delší době. Kyselina sorbová opravdu zdraví škodí, tak proč ji přídávat, když to není nutné? :-$ Ale to je na každém... pokud má někdo chuť si ji tam přidat, ať ji přidá :-) Když jsou sklenice vyvařené, čisté, plíseň se ale určitě dělat nebude tak i tak :-)

  • Marketa.A85 | 6. 6. 2015 19:41

    Hlavně při zahřátí (čím teplejší, tím hůře - ale už po 1 dni např. ve 30 stupních Celsia,např. při zapomenutí v autě), se z pet lahví ve větším množství uvolňují škodlivé rakovinotvorné látky... Sklo je i proto opravdu lepší ... je to osvědčené a zaručeně nezávadné :-) Já jsem si oblíbila 0,7 l lahve s širším hrdlem od rajčatového pyré, případně klidně použiju jakékoliv sklenice od medu, moštu...

  • Markéta | 5. 6. 2015 13:32

    Můžu se prosím zeptat, kolik kyseliny sorboné dávate na ty cca 2 litry vody? Díky moc.

  • petra | 2. 6. 2015 10:24

    diky kyseline sorbove prave vydrzi stava i rok az dva,delam ji uz pet let a vydrzela mi i tri roky.bez kyseliny sorbove necely rok a nevim proc by mela byt skodliva,kdyz se dava i do sirupu a stav normalne,spise zabranuje,aby se tam netvorili kvasinky a plisen =-O

  • Aneta | 31. 5. 2015 14:58

    Jak jste přišla na to, že PET lahve jsou škodlivé? Tady bych rekla, ze jde hlavne o estetiku, sklenena lahev proste vypada lepe.

  • -- | 28. 8. 2014 17:37

    Tak právě kyselina sorbová je pěkný svinstvo, stejně jako všechny chemické konzervanty. Kyselina citronová by měla být teoreticky neškodná.

  • Dáda | 12. 6. 2014 16:51

    ahojky, mám dotaz na Vláďu. 50 květů, 2,5 kg cukru a kolik vody a kyseliny??? :-\

  • olinka | 6. 6. 2014 18:35

    vyborne recepty, jen prosim - do PET lahvi radeji ne, jakekoli sklenice jsou neskodne...

  • vláďa | 5. 6. 2014 13:29

    Ahoj. My dáváme 50 květů, vodu nepřevařujeme, cukru 2,5kg a po rozpuštění (nutno trošku zahřát)hned do PET lahví a vydrží tak dlouho, než ho vypijeme - klidně 2-3 roky..

  • michal | 3. 6. 2014 16:58

    Zdravím , jen tam hezky dejte tu kyselinu citronovou , je to , abe se to nekazilo , já přidávám ještě kyselinu sorbovou , a sirup s přehledem vydrží i déle než rok ..... jsou to jen kyseliny , nic extra škodlivého .

  • eva | 28. 5. 2014 07:44

    ahoj, muzu místo kyseliny citronove dat třeba 1 citron?

  • Vašek86 | 27. 5. 2014 21:03

    Mohu nahradit kyselinu citronovou odpovídajícím množstvím citronové šťávy? Jelikož se ve 100g citronové šťávy se nachází 4 až 8 g kyseliny citronové. Zkoušel to někdo? Díky :-)

  • Jutta | 22. 5. 2014 17:56

    Dávám tam ještě práškovou kyselinu L-askorbovou (vitamin C), což taky konzervuje, a trochu kyseliny sorbové, což by měl být neškodný konzervant. Loňské bez problémů vydržely až do jara při teplotě kolem 15 st.

  • Jiří | 20. 5. 2014 16:46

    vodu studenou, max. vlažnou

  • wholesale nba jerseys | 16. 9. 2013 19:42

    PS- Blow and their family did place in a declare with BP, these people just haven’t noticed anything however. AS ASSOCIATED WITH MARCH twenty-four, 2011 wholesale nba jerseys http://www.hillingtongreen.com/replica_nba_jerseys.html

  • Behunka | 1. 7. 2013 12:00

    z mé zkušenosti do studené. Jednou jsem dala do teplé a květy zčernaly a musela jsem to dělat znovu.

  • Viola | 30. 6. 2013 12:51

    Dotaz: Převařená voda se naleje na květy vřelá nebo studená? Děkuji.

  • Viola | 30. 6. 2013 12:49

    Připojuji se k dotazu: Převařená voda se na květy naleje vřelá nebo studená? Děkuji.

  • jana | 23. 6. 2013 18:56

    v ikee jsou super dvoulitrovky :-[ :-) :-)

  • toNic | 14. 6. 2013 23:22

    samozrejme se ty lahve v ty roube na 200 stupnu sterilizuji jeste prazdne bez sirupu, ten tam nelijete az po schladnuti sterilizovanych lahvy

  • meg | 14. 6. 2013 08:21

    sterilizuje sama kys.citronová ... když zavaříte na 200 st., tak zničíte všechno dobré a zdravé, co v sirupu do té doby po bezinkách zůstalo!

  • bezinka | 7. 6. 2013 16:54

    Já sterilizuju vymyté skleněné láhve v troubě na 200 stupňů, max.20 min a víčka vyvařím.Je to rychlé a funguje to! ;-)

  • ashi | 7. 6. 2013 12:48

    no jistě že cukr v tekutém stavu! Sirup přeci :-D

  • Eliška | 5. 9. 2012 07:15

    Dobrý den, váš recept se mi zamlouvá, zkusím ho, ještě jsem sirup nikdy nedělala, tento rok jsem ho náhodou dostali na výslužku a byl vynikající, tak se těším až pokvete bez a půjdu trhat :) protože ty kupované sirupy jsou opravdu neschopné pití

  • jmuell1 | 7. 6. 2012 17:05

    TAky jsem si recept trrošičku upravila, ale základ je prostě fajn. ;-)

  • iris | 7. 6. 2012 16:14

    nooo....já mám na 50ks květů pouze 3,5g kyseliny citronové !!!!! 4 l vody, 4 citrony na kolečka. vše promíchat s tou vodou - prvně převařenou a zchlazenou, - nechat 24h odpočinout a až potom změřit kolik mám ten druhý den litrů, tolik dám kg cukru, přivedu k varu a ihned vypnu - nevařím! potom vychladlé plnit do lahví. :-) :-)

  • Petra | 6. 6. 2012 21:39

    Vyzkoušela jsem. Je to dost kyselé, asi jako býval Vitacit. Mám blbou kyselinu citronovou, nebo se jí tam má dávat radši míň?

  • veronika | 5. 6. 2012 18:25

    Můj recept na bezinkvý sirup je: Převařit 2 litry vody, nechat vychladit, k tomu přidat 25 bílých květů bezinek, 2 citrony pokrájené na kolečka a bez jadýrek, - toto nechat 24 hodin louhovat. Poté přecedit, přidat 2 dkg kyseliny citronové a 2 kg cukru. Zahřeju jen tak,aby se cukr rozpustil (nevařit). Horké plním do sklenic se širším hrdlem - od leča, čalamád, - zavíčkuju, obrátím dnem vzhůru a nechám takto vychladnout. Sirup se nekazí, vydrží rok pokud jej nevypijeme. Je vynikající, sladíme jím čaj místo cukru. Tento recept používám řadu let, je výborný a nikdy mě nezklamal.

  • jana | 21. 5. 2012 19:49

    Také dělám bezinkovou šťávu podle stejného rozpisu jen s tím rozdílem, že kyseliny citronové použiji mnohem méně. Kyselinu sorbovou nedoporučuji - zabraňuje sice růstu kvasinek a plísní a je snadno dostupná, ale šťávu děláme doma a pro děti :-) ... Šťávu plním do vyvařených sklenic až po okraj, ihned uzavřu a ukládám naležato do lednice ( bohužel nemám chladný sklep). Poslední kousky dopíjíme během března a pak se jen těšíme na novou várku. Jana

  • Eva1 | 13. 6. 2011 20:51

    Výborné, studené lahoda :-( :-( :-( Foto přikládám.

  • karel | 6. 6. 2011 21:28

    ahojte, nebude ten sirup kvasit, když není sterilizovany?

  • Janina | 6. 6. 2011 08:34

    Ahoj, zásadně plním do skleněných zavařovacích láhví, které následně zavařím než se víčko chytne. Takto mám bezinkovou šťávu k dispozici celý rok, než ji zkonzumujeme.

  • recepty73
    recepty73 | 1. 6. 2011 08:18

    ...kyselina citronová je na některý druh pet lahví agresivní a chuť džusů, limonád... chytne po delší době takovou divnou pachuť :-( ... , skladuju v lahvích od Ferneta, rumu, likérů ;-) ..., soused je nesmí nosit do výkupu, ale k nám za dveře :-D

  • Simča S.
    Simča S. | 1. 6. 2011 00:09

    Jirko - jakou zkušenost? Napiš, ať vím, co to může udělat.... I když skleněných lahví bych asi neměla dostatek....

  • recepty73
    recepty73 | 31. 5. 2011 20:30

    ...nemám dobrou zkušenost s kyselinou citronovou a plastem, raději plním do skla...

  • Simča S.
    Simča S. | 31. 5. 2011 19:43

    Já si limonádu slévám to PET lahví. Mám je pak v lednici a pijeme ji tak 2-3 měsíce... Dokud nedojde...

  • Jana Zimmerová | 31. 5. 2011 19:18

    Do čeho sirup plníte? Do skla?

  • recepty73
    recepty73 | 20. 4. 2011 14:17

    ...už aby byly bezinky :-P a bezinková limonáda u nás taky nevydrží dlouho ;-) :-D

  • Jana Olšaníková | 27. 5. 2009 10:18

    Bezinkový sirup je super...a podle tohohle receptu už jsem ho dělala dvakrát, takže jdu na něj zase. Mmch. k tomu uchovávání, my ho dáváme do mražáku a vydrží tam klidně i rok. A chuť zůstane stejná:-)

  • Eva Stašková | 6. 6. 2008 12:25

    Dobrý den Blanko-zaujal mě Váš recept,prosím ty citrony-oloupat a pokrájet či vymačkat????děkuji,eva

  • Jitka Nováková | 30. 7. 2007 09:48

    aby nekvasil může se přidat jeden balíček kyseliny sorbové to potom nezakvasí zaručeně zakoupíte v drogerii

  • Dagmar | 17. 6. 2007 18:04

    Sirup jsem dělala, velice nám všem chutná

  • Iveta Bílková | 2. 6. 2007 18:37

    Ta voda má být prosím horká nebo vychladlá? Děkuji

  • Eva | 1. 6. 2007 13:39

    Bezinkový sirup dělám již 3. rokem a nikdy jsem neměla problém s kvašením, spíše s plísní. Předminulý rok jsem pokusně dolila hrdlo (cca 1-2cm) nějakým alkoholem a šťáva mi vydržela i více než rok!!

  • Kristýna Dvořáková | 28. 5. 2007 18:50

    No, já si myslím, že všechny sirupy jsou více méně tekutý cukr, ale ředí se přeci vodou, ne? A to dost. U většiny kupovaných sirupů máte cukr na druhém místě - hned po vodě. Je to normální. Tento bezinkový je vynikající a velmi osvěžující. U nás ho milují i děti. Zítra jdu otrhávat bezinku.

  • Anonym | 25. 5. 2007 15:42

    Mno, čekala jsem, že to bude sirup z bezinkových plodů a ne květů. Něco podobného jako toto babička taky dělala, ale 2 kg cukru na 2 litry vody, no nezlobte se, ale to je cukr v tekutém stavu.

  • Michaela Karlíková | 25. 5. 2007 14:48

    taky dělám bezinkový sirup stejě. Babička mu říkala kozičková šťáva. Jako děti jsme ho milovali a já ho dělám každoročně. Moje rodina ho má ráda, je lepší než stˇávy a sirupy z obchodu.Jenom s uchováváním na delší dobu mám trošku problém. To tajemství mi babička ani maminka nestihly říct.

  • Simon Stemarq | 24. 5. 2007 17:53

    Jo, to je náš "rodinný" recept. A je skvělý. Zrovna dneska večer budu slívat první letošní dávku.Dřív jsem bezinky nesnášel, ale bylo to v tom, že jsem si ten sirup nedělal sám a byl mírně nakvašený.

  • jindriska | 25. 6. 2006 21:57

    dekuji za uverejneni receptu,po nekolika letech ho chci znovu udelat,vim ze je moc lahodny,udelala jsem prvne spatny postup a tak musim znovu

  • Blanka | 17. 6. 2006 20:16

    Podobný sirup dělám také a sice: 50 květů, 40 g kyseliny citr., 4 citrony, 4 litry převařené vody. Vše se nechá 24 hodin louhovat, pak přecedím a přidám 4 kg cukru a je hotovo - rozlévám do sklenic, v chladu vydrží (pokud se nevypije) opravdu dost dlouho.

  • Stáňa | 11. 6. 2006 19:20

    Konzervovaný je cukrem a kyselinou citronovou. Plním ho do láhví až nahoru aby tam nebyl vzduch a dávam do chladna. Tak vydrží klidně celý rok ( pokud se před námi dobře schová:-) Jinak v září se zas těšíme až vykvete:-)

  • Margita | 8. 6. 2006 12:46

    Bez konzervačných látok a bez sterilizovanie nekvasí tento sirup? Ďakujem za odpoveď vopred.

  • Ivana Přikrylová | 8. 6. 2006 12:07

    Stejný recept na tento sirup připravuji už několik roků. Je vynikající, rodina se po zimě nemůže dočkat až začne černý bez kvést a bude nový sirup

  • Airan Novakova | 12. 6. 2005 15:17

    Uz jsem se zminovala jak jsou bezinky zdrave, ten sirup je moc dobry na procisteni, zbavuje telo toxiny!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje
Nápoje Červen Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bezové květy Cukr krystal Kyselina citronová Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát se sýrem a šunkou

Zeleninový salát se sýrem a šunkou

Václavovy těstoviny

Václavovy těstoviny

Ořechové muffiny

Ořechové muffiny

Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

Pečené sladké brambory s řepou

Pečené sladké brambory s řepou

Nepečený ostružinový dort

Nepečený ostružinový dort

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

88
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
57
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
53
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
49
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Bezinkový krém s ovocným kompotem
Bezinkový krém s ovocným kompotem
Bezinkový likér
Bezinkový likér
Bezinkový med
Bezinkový med
Bezlaktózový shake
Bezlaktózový shake
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka
  • Recepty.cz
  • Bezinkový sirup
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact