Myslím, že jakýkoliv med dělaný z cukru je víc škodlivý než prospěšný. Cukr je jed.
Majdo radši tenhle domácí než kupovanej, dělám ho až druhej rok a super a je hned pryč. <:-)
Já také a dnes jsem zkusila z bezinky a ten je tedy o třídu lepší a určitě ho budu dělat i do budoucna.
Děkuji za recept. Je to mňamka ;)
Děkuji za recept. Je to mňamka ;)
Děkuji za recept. Je to mňamka ;)
Děkuji za recept. Je to mňamka ;)
Děkuji za recept. Je to mňamka ;)
Je úžasný a ta vůně už když jsem ho vařila <3
To je možné, ale pořád je lepší než ten kupovaný, se zdraví škodlivými antibiotiky. V marmeládě vařením taky zabijete vitamíny a děláme je všichni, když nechceme ty se spoustou éček. Takže bych řekla spíš bohudík!
Je výborný! Děláme taky z pampelišek :-)
Sice může krásně vonět ,ale pijete pouze cukr,tam už není z byliny vařením vůbec nic...Bohužel... ;-)
Dnes dovařena první dávka a je výborný, budu dělat ještě minimálně z jedné dávky. Máme už sedmikráskový, smrkový a niní už i bezinkový med......
Je výborný <3 <3 <3 <3 <3 je mnohem mnohem lepší než pampeliškový , který děláme každý rok a určitě ho dělat nepřestaneme , ale tenhle z bezinkových květů i úžasně voní .
Je výborný, děkuji.
Tak to je snad jasný každému :-D To je stejný jako pampeliškový nebo sedmikrásový a taky se řiká že je to med a každý ví že to není :-D
Výborný :-* mám 11 skleniček :-D
Jen taková malá, nepatrná, drobná připomínka. To NENÍ med, ale zahuštěný sirup. Med si na šporáku vážně nikdo nevyrobí. Na to jsou potřeba včelky ;-)
Med je výborný. Vymačkávám bezinky i s citrónem.
Prosím,z toho citronu co je na kolečka se má při přecedění vymačkat taky šťáva?Děkuji moc
prave dovareno, odebrano na talirek, ochutnano a zitra jdeme na dalsi kvety bezinek dokavat jsou, je nas hodne na par sklinek mediku :-D a po degustaci ho musi byt nutne dost velka zasoba :-D
Pro Páju: Taky děláme bezinkový med a když tak přemýšlím, myslím že to půjde, jen to při ždímání bezinek bude víc lepit. Možná bych pak ještě trochu cukru přidala, když část bude v bezinkách. Vylít by to byla škoda, je to dobrota, hlavně na chlebu s máslem.
Prosím dala jsem cukr hned do vody a nechala rozpustit :( Udělám z toho ještě med?Děkuji!
Med je výborný. Právě smáčím další dávku květů.
Skvely na osvezeni se sodovkou i jako lecebny doplnek pri nachlazeni, ketry pridavam do caie nebo pouzivam po lzickach. Delam kazdyy rok na litry, je uzasny a chutny.