• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bezé s višňovu zmrzlinou
Napište svůj komentář k receptu

Bezé s višňovu zmrzlinou

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezé s višňovu zmrzlinou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g višňová zmrzlina
    • 400
      g moučkový cukr
    • 8
      ks bílek
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 2
      lžička kakao
    • sůl
    • višně na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Z bílků se špetkou soli ušleháme tuhý sníh. Za stálého šlehání postupně přidáváme cukr, poté kakao. Do sáčku s ozdobnou koncovkou dáme 1/4 celkového množství sněhu. Na velký plech vyložený pečícím papírem nastříkáme 8 věnečků o průměru asi 10 cm. V předehřáté troubě věnečky zvolna asi 2 hodiny sušíme. Hotové bezé věnečky opatrně sejmeme z plechu a necháme dobře vychladnout.
2
Zdobítko naplníme zbylým sněhem a na plech vyložený pečícím papírem spirálovitě nastříkáme 8 plných koleček o stejném průměru jako věnečky. V mírně předehřáté troubě kolečka také 2 hodiny sušíme. Sejmeme z plechu a necháme zcela vychladnout. Připravíme tuhou šlehačku, 3/4 celkového množství ozdobně nastříkáme na věnečky. Přiklopíme plnými kolečky a do jejich středu klademe kopečky zmrzliny. Kolem nich nastříkáme zbylou šlehačku. Hotové přizdobíme višněmi.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocné bezé

Ovocné bezé

Banány na bezé

Banány na bezé

Bezé roláda

Bezé roláda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Laďka Něrgešová | 28. 8. 2007 20:04

    je to opravdu skvělé,a po pravdě rečeno jsem to jedla poprvé v život:D

  • Anina | 24. 6. 2006 18:09

    Bezé cukroví se mi nikdy ještě nepovedlo.

  • Miroslava Petrakova | 27. 12. 2005 17:00

    je to velmi dobre na osvezeni chuti co se tyce beznych zmrzlin vyborne

  • Gábina Osvaldová | 6. 12. 2004 16:53

    Z vlastní zkušenosti radím kolečka sušit kratší dobu-ale jinak vynikající

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Moučníky Dezerty Dopolední svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Kakao Moučkový cukr Smetana ke šlehání Sůl Višně Višňová zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelné závitky s mletým masem

Zelné závitky s mletým masem

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Kachna na medu

Kachna na medu

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Levná a rychlá bábovka

Levná a rychlá bábovka

Lasagne s cuketou a slaninou

Lasagne s cuketou a slaninou

Nepečený ostružinový dort

Nepečený ostružinový dort

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
17
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Hvězda Zlaté labutě Kusnjerová překvapila: Ukázala své šediny! Brzy zbělá...

Hvězda Zlaté labutě Kusnjerová překvapila: Ukázala své šediny! Brzy zbělá...

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Bešamelová prsíčka v pršutu (prosciutto) s parmezánem
Bešamelová prsíčka v pršutu (prosciutto…
Bezděkovská směs
Bezděkovská směs
Bezé roláda
Bezé roláda
Bezinková limonáda
Bezinková limonáda
Bezinková limonáda II.
Bezinková limonáda II.
Bezinková šťáva II.
Bezinková šťáva II.
  • Recepty.cz
  • Bezé s višňovu zmrzlinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact