Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané plněné brambory
Zapečené těstoviny se špenátem
Játrová čína
Prokládané brambory s cuketou -…
Hrníčkový chleba
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Ovocné smoothie s červenou řepou
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Trojí sladká ovesná kaše
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Asijské pikantní cuketové nudle
Tvarohové řezy s mákem
Strouhaný kakaový koláč
Skořicové šneky
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Pečená zelenina s bylinkami