Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Španělské ptáčky
Mexická omáčka
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Šťavnaté kari kuře
Jednoduché artyčoky
"Jahoďák" - dort
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Božský čokoládový dort
Maďarský guláš po našem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Banánové lívance s kokosem a jablky
Sladký jogurt s kořením
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…