Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z růžičkové kapusty
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Dresing na hlávkový salát
Nepečený malinový dort do misky
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Tvarůžková pomazánka V
Nakládaný králík se zakysanou…
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Česnekové řízky v těstíčku
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Kuřecí kousky ve slanině
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem