Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marokánky
Pizza chudobka
Cibulová pizza z listového těsta
Caesar salát
Zeleninový salát s kuřecím masem
Švestkové šátečky s povidly
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Rychlá buchta s ovocem
Limetkový krém
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi
Kuřecí kousky ve slanině
Šátečky se špenátem a uzeným