• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Beskydský králík
Napište svůj komentář k receptu

Beskydský králík

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 14
doba přípravy: 80 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Beskydský králík
Beskydský králík
Beskydský králík
Beskydský králík
Beskydský králík
Beskydský králík
4fotografie
Nahrát fotku
 

Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce sádlo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • pepř mletý
    • 2
      ks bobkový list
    • 6
      ks pepř celý
    • 1
      ks králík
    • 250
      g uzený bok

Postup přípravy receptu

1
Králíka rozporcujte, osolte, opepřete a spolu s česnekem a olejem naložte nejlépe přes noc.

RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO

2
Uzený bok nakrájejte na kousky, nadrobno nasekejte cibuli a obojí orestujte na sádle. Přidejte králíka, maso zatáhněte.
3
Troubu předehřejte na 180 °C. Králíka přendejte do pekáčku, přidejte koření a přiklopeného ho pečte 40 minut, pak odklopte a 20 minut dopékejte.

RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa

4
Výpek slijte do kastrolu, zaprašte moukou a zredukujte. Podlijte trochou vody, rozšlehejte a chvíli povařte.

RADA: Jak na bramborovou kaši?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík na petrželi

Králík na petrželi

Králík na medu

Králík na medu

Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem

Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Králičí FOOD
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Hladká mouka Králík Olivový olej Pepř celý Pepř mletý Sádlo Sůl Uzený bok

Vajíčkový salát: recept a postup, jak na to

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Šlehačková roláda IV.

Šlehačková roláda IV.

Hermelín v listovém těstíčku

Hermelín v listovém těstíčku

Lesklá citronová poleva

Lesklá citronová poleva

Salát se švýcarským dresinkem

Salát se švýcarským dresinkem

Papriková krémová polévka

Papriková krémová polévka

Hrníčková ovocná roláda

Hrníčková ovocná roláda

Křenová omáčka s jazykem

Křenová omáčka s jazykem

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Doporučujeme

20 minut
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Vajíčkový salát: recept a postup, jak na to

Poslední sledované recepty

48
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
47
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Burgery z červené řepy
Burgery z červené řepy
25
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Rolins už má toho s Nedvědem po krk! Dara vydala zásadní prohlášení

Rolins už má toho s Nedvědem po krk! Dara vydala zásadní prohlášení

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Expert Jindřich Forejt o skonu Alžběty II.: Nová fakta, co se dělo po smrti královny!

Expert Jindřich Forejt o skonu Alžběty II.: Nová fakta, co se dělo po smrti královny!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Další doporučené recepty:

Berušky
Berušky
Béřovický králík
Béřovický králík
Beskydské rizoto
Beskydské rizoto
Bešamel
Bešamel
Bešamel od maminky
Bešamel od maminky
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
  • Recepty.cz
  • Beskydský králík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact