Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Palačinkový dort
Dobrý perník
Skvělé kakaové věnečky
Hmota Marshmallow - nahradí marcipán
Hrníčkový mazanec
Sladká rýže s jahodami
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Bábovka z červené řepy
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Krůtí guláš s těstovinami
Polévka z červené řepy
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem