Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mramorová bábovka
Bábovka olejová
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Pečené kuřecí závitky
Králík v zelenině s hořčicí
Okurkový salát s jogurtem a…
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Špenátovo-vločková polévka
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek