Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mouřeníny
Tvarohový biskupský chlebíček
Pikantní pečené kuře na rajčatech
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Dýňové pyré s bramborem
Koláč s hruškovým / jablečným…
Čočkové ragú
Bůčková roláda s nádivkou
Uzena polévka se zeleninou a…
Hrášková šakšuka
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Brokolicová polévka se sýrem a…
Středomořská čočková polévka