Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka vídeňská
Kakaová buchta s polevou
Filé v alobalu
Italská polévka Minestrone Institutu…
Těstoviny se špenátem a masem
Česneková hlíva s těstovinami
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Tvarohová rýže
Výborné domácí Koka sušenky
Placičky z bílých fazolí
Noky se špenátem a ricottou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Dort Míša