Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené kuře na žampionech
Kapr v marinádě
Volská oka speciál
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
"Dospělácké" řezy
Nočky se špenátem a slaninou
Červené zelí s jablky
Ledový salát s okurkou a mátou
Polévka z pečeného květáku
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Nepečený ovocný dort
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou
Borůvkový cheesecake s čokoládou