Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční beránek z tvarohového…
Tříbarevný koláč II.
Staročeská svíčková bez masa
Bohaté řízky
Francouzské kuře II.
Kuřecí roláda s nádivkou
Perníková bábovka se švestkami - ,…
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
Adamovy kuličky (sekaná)
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem