Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty s povidly
Žluté řezy se sněhem
Fofr cuketa na řecký způsob
Tetino maso
Závitky s lehkou křenovou náplní
Pepřový rostbíf
Banánová roláda s margotkou
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Bezlepkový dortík do skleničky s…
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…