Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrová pomazánka s česnekem II.
Hmota Marshmallow - nahradí marcipán
Bílý šťovíkový boršč
Kuřecí pomazánka
Kuskusový salát s jogurtem
Paprikové lodičky s nádivkou
Zeleninový salát s kuřecím masem
Bramborovo-žampionová polévka se…
Čočková polévka
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pórková polévka s cizrnou
Pečené kuře s nádivkou
Andělský dort
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies