Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé tvarohové koblížky
Máslová bábovka
Pomazánka s rajčetem
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Perníčky - hned měkké
Houbová smetanová omáčka
Božské bezlepkové cookies
Bramborové drbáky
Banánovo – avokádové smoothie
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Zapečená plněná rajčata
Houbová omáčka s bramborovými buchtami