Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná krůtí pečeně
Tiramisu po česku III.
Volská oka speciál
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Rafaelo se salkem
Topinky se sýrem, šunkou a vejcem
Margot řezy Danča
Francúzska cibuľová polievka
Cuketové placky
Klasické lečo
Domácí kečup
Švestková povidla bez míchání
Cuketové bramboráky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí