Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Crepes suzette - palačinky po…
Cuketové sušenky
Kuřecí prsíčka v tatarce
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Hlíva s hořčicí
Fazolové ragú se zeleninou
Mrkvový krém
Lívance s cukrem a skořicí
Avokádové lanýže
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Masarykovo cukroví
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky