Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý makovec
Blesková pomazánka
Míchaná vejce s avokádem
Výborné špízy
Fazole s rajčaty
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Bryndzová pomazánka II.
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Koláč z listového těsta s rajčaty a…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Cuketový perník s ovocem
Květáková polévka s cizrnou
Salát z buřtů
Asijské pikantní cuketové nudle
Rychlé vegetariánské karí