Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na paprice
Koprová omáčka expres
Nepečený jablkový dort
Jarní polévka s krupicovými nočky
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Mrkvové placičky
Bramborové placky se sýrem po našem
Kapustová polévka se slaninou
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem