Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třešňový džem s rybízem
Karamelovo-ořechové řezy
Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal
Bramborové placky pečené v kuse
Krkovice s červeným zelím
Slaninová vinná klobása na pivu
Jednoduchý kávovník ala medovník
Jahodové lívanečky II.
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Halloweenské cupcakes
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Mexická tortilla se zelným salátem
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem