Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špenátová pomazánka
Třešňový koláč II.
Tvarohový mřížkový koláč II.
Česnečka z Vysočiny
Hovězí zázvorový guláš
Slané cukroví
Jednoduchý švestkový koláč
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Chřest smažený v trojobalu
Kung pao
Květáková polévka s cizrnou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestková galetka
Salát z buřtů
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Rychlé vegetariánské karí
Asijské pikantní cuketové nudle