Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nivovo-česnekoví slimáci
Tvarohová buchta s margotkou
Okurková polévka
Utopenci IV.
Rajčatový salát IV.
Kuřecí prsa na citronu
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Vegetariánské kari s kurkumou,…
Quinoa s houbami ala houbový kuba
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vláčný perník s jablky
Vanilkový cheesecake