Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní polévka
Salát z čínského zelí
Dukátové buchtičky
Domácí kečup
Vajíčková pomazánka III.
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Adžika - zeleninová pasta
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Vosí hnízda III.
Tradiční bramborový salát