Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Pikantní nakládaný hermelín II.
Kukuřičný chléb II.
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Hlávkový salát se smetanou
Biskupský chlebíček
Knedlíčky ze strouhanky
Tiramisu z pomazánkového másla
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Pikantní česneková pomazánka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…