Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety sypané česnekem
Piškotové těsto
Hovězí maso na pivu
Dresing na hlávkový salát
Šopský salát II.
Roláda piškotová
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Pudinkové pokušení
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Hovězí bourguignon
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…