Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný květák
Zavařená kapie
Zapečená bramborová kaše s vejci
Staročeská svíčková bez masa
Marinované špízy
Zeleninový kuskus
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Rozmarýnový cheesecake
Buřty na pivě
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou